Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2013, 11:21
Čas čítania 0:00
refresher team

Vyhraj nové, vylepšené Beats Studio

REFRESHER
Uložiť Uložené

Ak túžite po perfektne vyzerajúcich slúchadlách, ktoré zároveň znejú fantasticky, nové Beats Studio sú určite tou správnu voľbou. My vám teraz dávame možnosť ich získať v jednoduchej súťaži.

Vyhraj nové, vylepšené Beats Studio

Beats by Dr. Dre. Slúchadlá, ktoré ovládli svet. Vlastniť by ich chcel takmer každý, no zároveň ich mnohí práve kvôli obrovskému úspechu odsudzujú. Iste, za podobnú sumu možno nájdete lepšie znejúci pár, no ak chcete k dobrému zvuku pripojiť aj vynikajúci výzor, nech sa nemusíte hanbiť vyjsť v nich z domu, môžete preferovať práve Beats.

Audiofili a recenzenti model Beats Studio v láske príliš nemali. Všetko sa ale zmenilo príchodom nových Studio, ktoré vyzerajú lepšie, majú kvalitnejšiu konštrukciu, vstavané betérie a to najdôležitejšie, hrajú oveľa lepšie ako ich predchodca. Ak teda túžite po perfektne vyzerajúcich slúchadlách, ktoré zároveň znejú fantasticky, nové Beats Studio sú určite tou správnu voľbou.

My vám teraz prinášame súťaž o túto horúcu novinku, ktorú u nás stále len tak neuvidíte, ak vôbec. Stačí sa riadiť podľa pokynov nižšie a mať kúsok šťastia. 

Pravidlá súťaže: 
1. Urob všetky požadované kroky nižšie.

2. Uveď svoju e-mailovú adresu a meno. Na email ťa budeme kontaktovať, zadaj správny a reálny.

3. Ak chceš zvýšiť svoju šancu, na konci aplikácie skopíruj adresu a rozpošli ju kamarátom, prípadne zdieľaj na facebooku, twitteri a pod. Každý, kto príde cez túto konkrétnu adresu, ti pridáva jeden bod do súťaže a zvyšuje tvoju šancu vyhrať.

4. Rozdávame 1x nové, lepšie Beats by Dr. Dre Studio, červené prevedenie.

5. Súťaž trvá do 15. 12. (23:59), nech ich máš na Vianoce doma.

6. Víťaza budeme žrebovať úplne náhodne, čím viac bodov, tým väčšia šanca vyhrať.

7. Víťaza uverejníme do 3 dní.

8. Víťaz bude kontaktovaný na emailovú adresu, ktorú zadal, kde následne odošle svoje kontaktné údaje a adresu.

Domov
Zdieľať
Diskusia