Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. júna 2023, 15:00
Čas čítania 2:29
Dominik Vetrák

Aké nové seriály vyjdú na Apple TV+, Disney+ v júni? Teš sa na thrillerovú marvelovku a návrat najlepšieho kuchynského seriálu

Aké nové seriály vyjdú na Apple TV+, Disney+ v júni? Teš sa na thrillerovú marvelovku a návrat najlepšieho kuchynského seriálu
Zdroj: HULU/Disney+/Apple TV+
FILMY A SERIÁLY PROGRAM AMAZON PRIME PROGRAM APPLE TV+ PROGRAM DISNEY+ PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Čo sa oplatí pozerať na Apple TV+, Disney+ a Amazon Prime Video?

Aké novinky predstavia streamingové služby Apple TV+, Disney+ a Amazon Prime Video v júni 2023? Diváci sa môžu tešiť na slávnych a obľúbených hercov v minisériách, novú marvelovku, špionážnu akciu či surreálnu komédiu.

Program Netflixu a HBO Max na jún 2023 je tu a tu.

Odporúčané
Všetky super nové seriály a filmy, ktoré vyjdú na HBO Max v júni 2023 Všetky super nové seriály a filmy, ktoré vyjdú na HBO Max v júni 2023 30. mája 2023, 13:30

Apple TV+

The Crowded Room – 9. jún

10-dielna miniséria ukáže rok 1979, keď polícia zatkne Dannyho Sulivana (Tom Holland s dlhými vlasmi) pre podozrenie z vraždy. Detektívka Rya Goodwin (Amanda Seyfried) sa vďaka jeho výpovedi a informáciám chce dostať k pravému vrahovi, no počas vypočúvania Dannyho zisťuje, že mal nezvyčajnú minulosť a že pokojne môže byť vrahom aj on. 

Hijack – 28. jún

Idris Elba si v minisérii Hijack zahrá profesionálneho sprostredkovateľa a vyjednávača zo sveta biznisu menom Sam Nelson. Svoje schopnosti bude musieť uplatniť v neočakávanej situácii. Ocitne sa totiž na palube lietadla, ktoré unesú teroristi. Sam si zaumieni, že zachráni cestujúcich, a pokúsi sa deeskalovať konflikt, čo však vyústi do napínavých scén. Thrillerovú minisériu vytvoril George Kay (Lupin and Killing Eve).

Amazon Prime Video

I Am a Virgo – 23. jún

Surreálna komediálna séria zachytáva život 4-metrového černošského chlapca žijúceho v USA. Seriál nakrútil Boots Riley, ktorý predtým vytvoril podarenú satiru Sorry to Bother You. Recenzenti už seriál značne vychválili a podľa traileru im tú chválu aj veríme. Hlavnú rolu stvárni Jharrel Jerome, ktorý sa zaskvel v minisérii Wnhen They See Us od Netflixu.

Finálna štvrtá séria Jack Ryan – 30. jún

Joseph Krasinski si poslednýkrát zahral tajného agenta Jacka Ryana. V poslednej sérii bude čeliť veľkým sprisahaniam, zrade, ale aj množstvu ozbrojených nepriateľov. Okrem toho si na Amazone budeš môcť pozrieť aj chválený film Tár či sci-fi horor M3GAN. 


Disney+/HULU

Avatar 2. – 7. jún 2023

Skvelé pokračovanie sci-fi od režiséra Jamesa Camerona sa po pol roku v kinách dostane na streamingové služby. Okrem Disney+ bude film dostupný aj na HBO Max, a pokiaľ ho ešte niekto nevidel v kinách, je načase napraviť to aspoň doma v telke.

Odporúčané
Nové seriály a filmy v marci: vysekaný Jake Gyllenhaal, návrat X-Mena a Invincible či vražda Lincolna v konšpiračnom rúchu Nové seriály a filmy v marci: vysekaný Jake Gyllenhaal, návrat X-Mena a Invincible či vražda Lincolna v konšpiračnom rúchu 8. marca 2024, 14:30

Divákov čaká dobrodružný film so skvelou akciou a s množstvom nových postáv, ktoré im prirastú k srdcu. Tešiť sa môžu aj na nezabudnuteľné scény pod vodou. Jake Scully sa vo filme stal otcom hneď piatich detí (z toho dvoch adoptovaných). Práve témy rodičovstva a rodiny sú v pokračovaní najvýraznejšie. 

Secret Invasion – 23. jún

6-dielna miniséria od Marvelu sa štýlovo priblíži k atmosfére Captain America: The Winter Soldier. Z traileru je jasné, že tvorcovia využili elementy špionážneho žánru, ale spracovali aj tému terorizmu. Hlavné roly stvárnia Samuel L. Jackson ako Nick Fury, Ben Mendelsohn v úlohe Talosa z rasy Skrull.

Hlavnou témou príbehu budú Skrullovia, ktorí prenikli do vládnych agentúr a vydávajú sa za ľudí. Seriál bude napínavý, keďže diváci nikdy nebudú vedieť, kto je skutočný človek a kto je Skrull, takže si všetky postavy dávajú pozor, komu dôverujú.

Dôležitú rolu bude mať aj herec Don Cheadle ako War Machine či Olivia Colman (The Crown, The Favourite) v neznámej role. Ukáže sa aj Emilia Clarke (Game of Thrones) v role Talosovej dcéry. 


The Bear (2. séria) – 22. jún

The Bear bol nečakaným a prekvapivým hitom. Seriál z kuchynského prostredia strhol divákov a my sami sme ho v rebríčku najlepších seriálov roka 2022 umiestnili s hodnotením 9/10 na skvelé siedme miesto. V 2. sérii budú diváci sledovať Carmyho snahu otvoriť celkom novú reštauráciu.

Odporúčané
5 najlepších nových seriálov a filmov na Netflixe v marci 2024: sci-fi konkurencia Game of Thrones aj štýlová britská gangsterka 5 najlepších nových seriálov a filmov na Netflixe v marci 2024: sci-fi konkurencia Game of Thrones aj štýlová britská gangsterka 3. marca 2024, 13:10

Pomáhať mu v tom bude tím jeho kuchárov a kamarátov z reštaurácie The Bear z prvej série. Druhá séria bude mať 10 epizód a niekoľko týždňov po premiére si ju budeš môcť pozrieť aj na Disney+. 

The Great Expectations – 28. jún

Historická miniséria The Great Expectations s Oliviou Colman bude mať šesť epizód. Hlavnou postavou je kováčsky učeň Pipe, ktorý od neznámeho dobrodinca dostane veľkú sumu peňazí. Vďaka tomu sa Pipe presťahuje do Londýna a vstúpi do vyššej spoločnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia