Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2023, 17:44
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

VIDEO: Brutálne fatality smrti ohlasujú návrat Mortal Kombat 1. Ako hra reštartuje sériu a kedy vyjde?

VIDEO: Brutálne fatality smrti ohlasujú návrat Mortal Kombat 1. Ako hra reštartuje sériu a kedy vyjde?
Zdroj: Warner Bros. games
TECH MORTAL KOMBAT 1
Uložiť Uložené

Reštart série Mortal Kombat vyjde ešte tento rok a bude poriadne krvavý.

NetherRealm Studios a Warner Bros. Games oznámili návrat Mortal Kombat 1. Pôjde o reštart série spôsobený postavou Liu Kang, ktorý sa v Mortal Kombat 11 stal ohnivým bohom. Zresetoval svet a časovú os a príbeh sa začne odznovu. Aj postavy, ktoré boli v sérii večnými nepriateľmi, ako napr. Scorpion a Sub-Zero, tak môžu byť partnermi v súboji proti väčšiemu zlu. 

Odporúčané
Diablo 4 je za dverami. Ako bude vyzerať finálna verzia obrovského RPG? Diablo 4 je za dverami. Ako bude vyzerať finálna verzia obrovského RPG? 18. mája 2023, 14:27

O hre a konkrétnych zmenách v hrateľnosti tvorcovia zatiaľ veľa nepovedali. Ukázali len CGI trailer a prezradili, že v hre budú minimálne tieto postavy: Liu Kang, Scorpion, Sub-Zer, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, Johnnyho Cage. Hráči sa môžu tešiť na pridanie viacerých nových postáv v DLC balíčkoch. 

Hra ponúkne bohatý singleplayer a aj multiplayer. Mortal Kombat 1 vyjde 19. septembra na PC, Xbox Series X/S, PlayStation 5 a Nintendo Switch. V traileri nižšie sa nachádzajú aj poriadne brutálne scény, ktoré potvrdzujú, že Mortal Kombat bude stále poriadne agresívnou bitkárskou hrou s nechutnými scénami ničenia súperov. Hráči obľubujúci fatality si tak prídu na svoje. 

Hra bude disponovať rollback net code technológiou, vďaka ktorej v multiplayeri nebudú hráči s rýchlejším internetom zvýhodnení oproti tým s pomalším internetom. Cross-play medzi PC a konzolami dorazí až po vydaní. 

Domov
Zdieľať
Diskusia