Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
28. apríla 2023, 10:03
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

FOTO: Prvé obrázky z filmu Duna 2 sľubujú príchod majestátneho sci-fi roka

FOTO: Prvé obrázky z filmu Duna 2 sľubujú príchod majestátneho sci-fi roka
Zdroj: Warner Bros. Discovery/Vanity Fair
FILMY A SERIÁLY DUNA 2
Uložiť Uložené

Režisér Duny 2 ukázal prvé zábery na veľkolepé pokračovanie.

Režisér Denis Villeneuve a štúdio Warner Bros. Discovery odhalili prvé oficiálne obrázky z očakávaného sci-fi Dune 2. Snímka dorazí do kín 3. novembra 2023. Dobrou správou je, že dvojku nakrútili kompletne na IMAX kamery (pre jednotku nakrútili viacero scén v IMAX formáte, ale zďaleka nie všetky). 

Odporúčané
Netflix sa v máji vracia v plnej sile. Vydajú toľko seriálových a filmových peciek, že ich ani nebudeš stíhať pozerať Netflix sa v máji vracia v plnej sile. Vydajú toľko seriálových a filmových peciek, že ich ani nebudeš stíhať pozerať 27. apríla 2023, 11:30

Magazín Vanity Fair dostal možnosť publikovať prvé obrázky z filmu, ktoré vyzerajú majestátne. Sú na nich ako postavy z jednotky, tak nováčikovia vrátane hercov ako Florence Pugh (Black Widow), Austin Butler (Elvis) či Leá Seydoux (James Bond). V nasledujúcich týždňoch by mal vyjsť aj prvý trailer. 

Domov
Zdieľať
Diskusia