Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. apríla 2023, 15:15
Čas čítania 0:35
Kristýna Dobiášová

„Prepáč, Harry, máme ťa radi.“ Raper Bad Bunny sa počas vystúpenia ospravedlňoval britskému spevákovi Stylesovi

„Prepáč, Harry, máme ťa radi.“ Raper Bad Bunny sa počas vystúpenia ospravedlňoval britskému spevákovi Stylesovi
Zdroj: Wikimedia Commons/Kevin9625Ja
HUDBA COACHELLA HARRY STYLES HUDBA OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Raper Bad Bunny sa počas vystúpenia na Coachelle ospravedlnil Harrymu Stylesovi. Reagoval tým na tweet, ktorý sa objavil v jeho vizuáloch počas predchádzajúceho koncertu.

Raper Bad Bunny, vlastným menom Benito Antonio Martínez Ocasio, sa v piatok počas vystúpenia na festivale Coachella ospravedlnil spevákovi Harrymu Stylesovi. „Prepáč, Harry. Bola to chyba môjho tímu. Máme ťa radi,“ obsahoval odkaz na obrazovke.

Ospravedlnenie prišlo v nadväznosti na situáciu, ktorá nastala v priebehu vystúpenia na otváracom víkende Coachelly. Pri spievaní piesne El Apagón sa v pozadí objavil tweet o Stylesovi so slovami: „Benito by zvládol As It Was, ale Styles by nikdy nezvládol El Apagón.“ Spomínaná skladba As It Was je jedným zo singlov ostatného albumu Harryho Stylesa.

Spoločnosť Sturdy.co, ktorá má na starosť vizuálny obsah raperovho vystúpenia, potvrdila, že Bad Bunny tento tweet nijako neschválil. Zároveň dodala, že nemala v úmysle akokoľvek Stylesa poškodiť. Harry Styles zatiaľ nijako verejne na raperove slová nereagoval.

Odporúčané
VIDEO: Zendaya na Coachelle nečekane vystúpila po boku Labrintha, spoločne zaspievali hit z Euphorie. Sleduj ich šou VIDEO: Zendaya na Coachelle nečekane vystúpila po boku Labrintha, spoločne zaspievali hit z Euphorie. Sleduj ich šou 23. apríla 2023, 12:49
Domov
Zdieľať
Diskusia