Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2023, 12:24
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Fake alebo najfotorealistickejšia hra histórie? Unrecord je hra z pohľadu kamery na hrudi policajta, ktorý zabíja podozrivých

Fake alebo najfotorealistickejšia hra histórie? Unrecord je hra z pohľadu kamery na hrudi policajta, ktorý zabíja podozrivých
Zdroj: Drama Studio
TECH UNRECORD
Uložiť Uložené

Hra Unrecord bude o detektívovi, ktorý bude likvidovať ozbrojených zločincov v grafike, ktorá sa podobá realite.

Nezávislé francúzske štúdio Drama pracuje na hre s fotorealistickou grafikou, ktorá v prvom traileri ohúrila hráčov po celom svete. Je možné, aby hra vyzerala až takto dobre a fotorealisticky alebo ide o fake?

Odpoveď na túto otázku nepoznáme, no je podozrivé, že hra od nezávislého štúdia, v ktorom nie je veľa vývojárov, môže vyzerať až takto, a to už v počiatočných fázach vývoja. Pokojne tak môže ísť o podvrh ako v prípade projektu Abandoned, ktorý na internete vzbudil množstvo kontroverzie a diskusií.

Odporúčané
Horizon: Burning Shores žmýka PS5 na maximum. Z najkrajšej hernej grafiky ti spadne sánka Horizon: Burning Shores žmýka PS5 na maximum. Z najkrajšej hernej grafiky ti spadne sánka 20. apríla 2023, 15:30

Unrecord bude singleplayerové FPS z pohľadu kamery pripevnenej na hrudi policajta. Ten bude vyšetrovať prepletený kriminálny prípad s množstvom zvratov. Hráč bude čeliť ako ozbrojeným zločincom, tak morálnym dilemám a rozhodovaniu skrz dialógové voľby.

Ďalšou dôležitou otázkou zostáva, či sa tvorcovia hry pokúsia skritizovať policajnú brutalitu, respektíve rozvinúť nejaké morálne otázky o tom, ako často policajti zabíjajú. Hra nemá naplánovaný dátum vydania. Tvorcovia tvrdia, že tento rok s určitosťou ešte nevyjde.  

Domov
Zdieľať
Diskusia