Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2013, 19:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Marvel pripravuje Daredevila a ďalšie zaujímavé seriály!

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Marvel prihadzuje do kotla. Môžeme sa tešiť na viac zo sveta komiksových hrdinov, tentokrát prostredníctvom ďalších 4 seriálov, v ktorých okrem Daredevila uvidíme mnoho zaujímavých postáv.

Marvel pripravuje Daredevila a ďalšie zaujímavé seriály!
Marvel pripravuje Daredevila a ďalšie zaujímavé seriály!

Pred pár rokmi vyzeral projekt Marvelu ako neškodná zbierka pár komiksových filmov. Nikto netušil, že z toho dnes už bude fenomén a už vôbec nikto netušil, že sa naraz bude pracovať na viac než 5 projektoch, pričom nám neskončila ani len Fáza č. 2. Šialené. 
Ako najväčší úspech ale stále považujem obsadenie Roberta Downeyho Jr. ako Iron Mana, pretože nebyť jeho, Iron Man by nikdy nebol taký populárny a nikdy by Avengers nedosiahli toho, čo sa im podarilo v máji minulého roku. Ďalšia skvelá vec, ktorá sa hlavám Marvelu podarila, bolo angažovanie Josa Whedona (dnes už kreatívny poradca pre každý budúci film, režisér Avengers a Avengers: Age of Ultron), ktorý vdýchol do postáv niečo nové a dokonale zachytil atmosféru sveta Avengers. 

Marvel zarába milióny a niet sa čomu čudovať, že sú rozhodnutí rozširovať svoj filmový svet, a to nielen na striebornom plátne. Dnes sa totižto budeme baviť len o televíznych projektoch. Nedávno sa začal vysielať seriál Agents of S.H.I.E.L.D., ktorý bohužiaľ dosť zaostal za kvalitou a ani sledovanosť teda nie je bohvieaká. Aj tak sme ale nedávno dostali správu, že od roku 2015 budeme mať možnosť sledovať hneď ďalšie 4 seriály, menovite to budú Daredevil (práva na neho sa Marvelu vrátili len nedávno), ktorý mal dostať reboot, nanešťastie sme sa ho ale nedočkali. Ktovie, možno bude seriál lepšou voľbou. Ďalej tu máme obľúbenú dvojku Luke Cage a Iron Fist, ktorých schopnosti sú viac než zaujímavé (viď video nižšie) a dočkáme sa aj ženskej zastupiteľky, keď seriál dostane aj Jessica Jones. Celé to neskôr vyvrcholí v mini-sériu Marvel’s The Defenders, akýsi protipól pre Avengers. 


Tak, čo na to hovoríte? Zdá sa mi, že do pár rokov tu budeme mať doslova gigantický svet, ktorý bude produkovať nesmierne množstvo peňazí. Ostáva len dúfať, že to Marvel zvládne a s pribúdajúcou kvantitou nebude ubúdať kvalita. 

Domov
Zdieľať
Diskusia