Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2023, 8:18
Čas čítania 1:24
Jakub Paulík

VIDEO: Takto tvrdo trénuje Jeremy Renner, ktorého prešiel 6,5-tonový pluh. Fanúšikom ukázal, ako chodí na špeciálnom páse

FILMY A SERIÁLY JEREMY RENNER SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Po nehode so snežným pluhom musí pravidelne rozcvičovať svoje telo.

Jeremy Renner sa fanúšikom pochválil ďalším videom, na ktorom trénuje zranené končatiny. Na záberoch vidíme, ako kráča na špeciálnom bežiacom páse spoločne so zariadením, ktoré mu zrejme pomáha udržiavať váhu tela, uvádza ScreenRant.

Ešte začiatkom marca sme ťa informovali, že sa herec prvýkrát od nehody ukázal medzi ľuďmi. Vtedy ho paparazzovia zachytili pri ceste na úrad v meste Los Angeles a podľa úsmevu sa zdalo, že je Renner v dobrej nálade.

Pozitívne naladený sa snaží byť v každom zo svojich príspevkov na sociálnych sieťach, čím fanúšikom ukazuje, že sa napriek vážnym zraneniam dáva pomaly dokopy. „Za akúkoľvek cenu. Vrátim sa silnejší než kedykoľvek predtým,“ odkázal im herec.

„Ak niekto pozná Jeremyho, vie, že je to bojovník a nefláka sa. Drví všetky postupové ciele. Sme nadšení z toho, ako si počína na ceste, ktorá je pred nami,“ povedala už na začiatku zotavovania o hercovi jeho sestra Kym.

Chcel zachrániť synovca a takmer prišiel o život

Renner sa začiatkom roka dostal do nemocnice s viac ako 30 zlámanými kosťami po incidente so snežným pluhom. Herec nechtiac padol pod vozidlo, keď chcel pred pluhom s nezatiahnutou brzdou zachrániť svojho synovca.

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

„Aj keď mal pluh nejaké mechanické problémy, parkovacia brzda mu mala zabrániť v pohybe dopredu. Keď sa však Renner pokúsil zastaviť alebo odkloniť pluh, aby predišiel zraneniu svojho synovca, pás vozidla ho vtiahol pod vozidlo a prešiel ho,“ uvádza sa v oficiálnej správe.

Pluh, ktorý vážil až 6,5 tony, totiž nezasiahol len jeho nohy, ale aj hrudník a hornú časť trupu, ktoré zostali rozdrvené. „Pluh ho prevalil a pokračoval po ceste, herec ležal na zemi a sústredil sa na dýchanie, zatiaľ čo jeho synovec a ďalší mu poskytovali pomoc, kým na miesto neprišiel zdravotnícky personál,“ píše sa v správe.

Herca po príchode záchranárov museli pre vážny stav a nadmerné krvácanie previezť letecky do nemocnice, kde sa v kritickom stave zotavoval zhruba dva týždne.

Renner sa naposledy na plátnach kín ukázal v roku 2019 v hite od Marvelu Avengers: Endgame. 

Domov
Zdieľať
Diskusia