Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti O2.
19. marca 2023, 10:00
Čas čítania 0:37
Sponzorovaný obsah

Majú Slováci odvahu povedať do telefónu svojmu blízkemu nepríjemnú vec?

VIDEO
Uložiť Uložené

Viac sa dozvieš vo videu.

Ako by si reagoval, keby si dostal za úlohu povedať niečo trápne, nepríjemné alebo jednoducho len vyjadriť svoje emócie v krátkom telefonáte svojim najbližším? Práve táto otázka zaujímala Šajma, ktorý vyrazil do bratislavských ulíc zisťovať, či majú Slováci dosť odvahy na to, aby oznámili svojim blízkym tieto správy.

Myslíš si, že práve ty by si vedel povedať svojim blízkym čokoľvek bez starostí? Ten pocit si môžeš zažiť nanečisto pozretím nášho videa alebo si túto hru skús zahrať s kamošmi a uvidíš výsledok. Ak si dušou „pohoďák“ a starosti ti nerobí naozaj nič, potom by si ich nemal mať ani s kreditom ako jeden z respondentov v našom videu. Riešením môže byť Bezstarostný O2 Paušál, ktorého jedinečnou súčasťou je takzvaný Cashback. Vďaka nemu dostaneš automaticky 5 eur vo faktúre, ak neminieš viac ako 15 GB dát za mesiac. Samozrejmou súčasťou Bezstarostného O2 Paušálu je aj zľava na zariadenia vo výške 168 eur.

Zisti viac o nových paušáloch O2
Domov
Zdieľať
Diskusia