Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. marca 2023, 10:53
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Herečku zo Stranger Things tlačil producent k sexu. Grace Van Dien si preto dáva od herectva pauzu

Herečku zo Stranger Things tlačil producent k sexu. Grace Van Dien si preto dáva od herectva pauzu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Hollywood sa stále nezbavil chlipníkov na vysokých pozíciách.

Herečka Grace Van Dien, známa najmä zo štvrtej série seriálu Stranger Things, odmieta filmové roly. V jej streame na Twitchi  (často hráva videohry a streamuje ich) prezradila, že si dáva od herectva pauzu. Môžu za to negatívne skúsenosti na pľacoch jej posledných projektov, počas ktorých pracovala s nepríjemnými ľuďmi. Vrcholom bolo nakrúcanie istého filmu, keď ju producent požiadal, aby s ním išla do trojky. 

Odporúčané
Komentár: Zabudli tvorcovia na infikovaných? Zo sveta The Last of Us sa vytratilo napätie a nebezpečenstvo Komentár: Zabudli tvorcovia na infikovaných? Zo sveta The Last of Us sa vytratilo napätie a nebezpečenstvo 8. marca 2023, 15:00

„Poslal za mnou ženu, ktorej platil za sex, aby mi povedala, že so mnou chce mať trojku. Počula to aj moja herecká kolegyňa, s ktorou sme sa o tom následne porozprávali a obe sa rozplakali“

Herečka teraz nechce hrať v žiadnych projektoch a namiesto toho chce ostať doma, kde sa cíti bezpečne, a streamovať. Vytvára si vlastné projekty a zháňa pre ne financovanie. Ako sama hovorí, keď bude dohliadať na vlastný projekt, ubezpečí sa, aby boli pľace bezpečné a aby od hercov nikto nepožadoval sex. 

Stranger Things
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia