Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2023, 16:49
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Takýto krvavý Vreskot tu ešte nebol. Ghostface si v novom filme pomáha aj brokovnicou

Takýto krvavý Vreskot tu ešte nebol. Ghostface si v novom filme pomáha aj brokovnicou
Zdroj: Paramount Studio
FILMY A SERIÁLY VRESKOT 6
Uložiť Uložené

Sleduj parádny trailer na Vreskot 6. V kinách bude už v marci.

Štúdio Paramount pošle do kín najnovšiu časť hororu Vreskot už 10. marca. Šiesta časť predstaví nového vraha, ktorý sa nestráni používania brokovníc a je značne schopnejší a agresívnejší ako zahalení psychopati z predošlých filmov. Dej sa tentoraz presunie do New Yorku, jeho ulíc a metra. 

Odporúčané
Diskutéri na Reddite možno odhalili zdroj infekcie v The Last of Us. Začala sa apokalypsa skutočne týmto spôsobom? Diskutéri na Reddite možno odhalili zdroj infekcie v The Last of Us. Začala sa apokalypsa skutočne týmto spôsobom? 19. januára 2023, 10:00

Hlavné roly stvárnia opäť Jenna Ortega (Wednesday) a Melissa Barrera (In the Heights) ako Sam a Tara Carpenter. Doplní ich Courtney Cox (seriál Priatelia) ako Gale Weathers či Hayden Panettiere (seriál Hrdinovia) ako Kirby Reed, preživšia z útokov Ghostfacea zo snímky Vreskot 4. Zahrá si aj Samara Weaving (Nevesta na zabitie) či Jasmin Savoy Brown zo seriálu Leftovers. 

Neve Campbell sa nevráti v role Sidney Prescott. Štúdio Paramount Pictures jej podľa jej vlastných slov nebolo ochotné zaplatiť toľko, koľko si želala. Šestku režírovali Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillett, autori päťky. Scenár znova napísali James Vanderbilt a Guy Busick, scenáristi predošlej časti.

Domov
Zdieľať
Diskusia