Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2023, 15:30
Čas čítania 3:45
Jakub Paulík

10 najočakávanejších hororov roka 2023

10 najočakávanejších hororov roka 2023
Zdroj: NEON
FILMY A SERIÁLY HORORY NAJOČAKÁVANEJŠIE HORORY 2023
Uložiť Uložené

Do kín sa vrátia mnohé hororové série, ktoré majú fanúšikov z celého sveta.

Hororový rok 2023 sa bude niesť najmä v znamení pokračovaní. Dočkáme sa napríklad nového Vreskotu, série Insidious či Exorcistu, ktorý by mal nadviazať na klasiku z roku 1973. Okrem toho nás však čaká aj niekoľko noviniek, ktoré upútajú pozornosť žánrových fanúšikov.

Nový rok je už tu, ale nezabúdajme na filmové zhrnutia toho predošlého. Prečítaj si o najlepších filmoch roku 2022 či najlepších minuloročných hororoch. Tento obsah vzniká vďaka čitateľom, ktorí sú stálymi členmi klubu Refresher+.

M3GAN (réžia: Gerard Johnstone)

Gemma sa musí postarať o svoju neter Cady, ktorej zomreli rodičia. Spoločnosť osirelému dievčatku začne robiť hračka s umelou inteligenciou M3GAN. Pre Cady sa stáva blízkou kamarátkou a jej ochrankyňou. Aby ju udržala v bezpečí, neváha ani vraždiť.

Príbehy s hračkami zabijakmi nie sú pre hororový žáner žiadnou novinkou, android vo filme M3GAN však pôsobí pomerne realisticky a to viac môže niektorých divákov vydesiť. Slovenská premiéra je plánovaná už na 12. januára 2023. Bude tak jedným z prvých očakávaných tohtoročných hororov, ktoré uvidíme. Film režíroval menej známy Gerard Johnstone, ktorý v roku 2014 stál za pomerne kreatívnym hororom Housebound.

Knock at the Cabin (réžia: M. Night Shyamalan)

Keby nám na dvere zaklopali svalnatý Dave Bautista a Rupert Grint, ktorý vyzerá ako vyhorený čarodejník z Harryho Pottera, tiež by sme dostali strach. Príbeh Knock at the Cabin sa zameriava na trojicu sektárov, ktorí sa snažia zabrániť koncu sveta tým, že zabijú nevinného človeka. O réžiu sektárskeho hororu sa postaral známy tvorca M. Night Shyamalan (Šiesty zmysel, Znamenia). Film sa do našich kín dostane 2. februára 2023.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 128321 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia