Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2022 o 10:22
Čas čítania 0:58
Denisa Šútorová

Raper Theophilus London, ktorý spolupracoval aj s Kanyem Westom, je nezvestný

HUDBA HUDBA
Uložiť Uložené

Podľa informácií policajného oddelenia v Los Angeles rapera naposledy videli 15. októbra blízko Skid Row, rodina s ním nie je v kontakte. Detaily o tom, čo môže byť príčinou raperovho zmiznutia, zatiaľ nie sú známe.

Rodina rapera Theophilusa Londona začala tento týždeň spolupracovať s políciou v Los Angeles a vyplnila oficiálne papiere, ktoré Londona označujú za nezvestného. Rapera už niekoľko mesiacov nikto nevidel a okrem polície žiadajú blízki o pomoc aj širokú verejnosť, informuje CNN.

Hudobné vydavateľstvo Secretely vydalo v stredu spolu s rodinou vyhlásenie, v ktorom sa rodina a blízki priatelia domnievajú, že niekto bol s raperom v kontakte ešte v júli tohto leta. Posledná aktivita rapera na jeho Instagrame a Twitteri bola takisto v júli. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by HYPEBEAST (@hypebeast)

„Theo, tvoj otec ťa miluje,“ uviedol raperov otec Lary Moses London v oficiálnom vyhlásení. „Chýbaš nám. A všetci tvoji priatelia a príbuzní ťa hľadajú. Nech si kdekoľvek, pošli nám nejaký signál. Nech sa stane čokoľvek, prídeme po teba, synku,“ dodáva. 

Podľa informácií policajného oddelenia v Los Angeles raper naposledy videli 15. októbra blízko Skid Row, pričom s ním rodina stratila kontakt. Detaily o tom, čo môže byť príčinou raperovho zmiznutia, zatiaľ nie sú známe.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by theophilus london (@theophiluslondon)

London sa narodil v Trinidade a Tobagu a neskôr vyrastal v newyorskej štvrti Brooklyn. V roku 2016 bol nominovaný na Grammy za najlepší rapový výkon v piesni All Day od Kanyeho Westa po boku Paula McCartneyho. Kanye West dokonca produkoval Londonov druhý štúdiový album Vibes.

Theophilus London vydal doteraz tri štúdiové albumy, v roku 2011 Timez Are Weird These Days, Vibes a v roku 2020 Bebey.

Domov
Zdieľať
Diskusia