Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2022, 19:56
Čas čítania 1:24
Ondřej Jarůšek

Rytmus ochorel a musel zrušiť svoj zápas v boxe. Na hviezdnej FNC 3 ho nahradí známy stroj na knokauty

Rytmus ochorel a musel zrušiť svoj zápas v boxe. Na hviezdnej FNC 3 ho nahradí známy stroj na knokauty
Zdroj: OKTAGON MMA
ŠPORT BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE MMA RYTMUS SPRÁVY Z DOMOVA VLASTO ČEPO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Turnaj FNC 3 v Brne bude bez Rytmusa. Organizácia Fight Night Challenge však pohotovo hlási nový zaujímavý zápas.

Bojová organizácia Fight Night Challenge fanúšikom v nedeľu oznámila dve správy – jednu zlú a jednu dobrú. Tou zlou je, že raper Rytmus sa na očakávanom turnaji FNC 3 v Brne 27. decembra pre chorobu nepredstaví.

Tou dobrou je, že organizátori predstavili nový atraktívny zápas, ktorý si najmä milovníci tvrdých bitiek a knokautov určite nebudú chcieť nechať ujsť.

Rytmus: Bol som „nahecovaný“ súpera „zežrať“

„Priatelia, s veľkou ľútosťou musím oznámiť, že ruším zápas. Veľmi som sa tešil, keďže súper mal cca dva mesiace na to, aby sa pripravil na svoj prvý zápas, čo mi vyhovovalo z hľadiska jeho neskúsenosti, psychiky atď. Verte mi, že po zápase s Gáborom, Marpom a všeobecne po tých rokoch skúseností som bol ,nahecovaný‘ súpera ‚zežrať‘, ale, bohužiaľ, moje zdravie mi to nedovolí,“ uviedol raper.
 

rytmus
Zdroj: TASR/Branislav Račko

„Vyše troch týždňov sme celá rodina chorá na antibiotikách a dúfal som, že minimálne do 23. 12. budem fit. Žiaľ, môj zdravotný stav mi neumožní dať ani 10 sekúnd fyzickej námahy. Mrzí ma to, ale môj zápas s Curtisom sa presúva,“ dodal Rytmus. Kedy by mohol mať zápas náhradný termín zatiaľ nie je známe.

Do akcie ide obávaný „ranár“

Krátko po zverejnení správy o odstúpení Rytmusa zo zápasu oznámila organizácia Fight Night Challenge novú bitku, a to stret slovenského „ranára“ Vlastislava Čepa so srbským borcom Ivanom Vičicom. Zápasiť budú v boxe.

Odporúčané
Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 Shem Rock: „Toto nie je hra, ja sa ťa snažím zabiť.“ Kontroverzný zápasník varuje svojho oponenta pred OKTAGONOM 56 17. apríla 2024, 15:00

Srb Vičić má na konte v MMA 35 zápasov, z toho 12 víťazných. Z posledných troch odchádzal ako porazený. Oproti tomu Čepo, ktorý už na turnaji FNC boxoval a porazil Patrika Jevického, má na konte v MMA tri výhry v rade. Povestné sú najmä jeho tvrdé údery, ktorými často súpera ukončuje hneď v prvom kole. To je veľmi pravdepodobný scenár, ktorý je možný aj v boxerskom zápase s Vičićom, do ktorého pôjde Čepo ako veľký favorit.

Turnaj FNC 3 sa uskutoční 27. decembra v brnenskej Zoner Bobyhall a okrem tohto duelu fanúšikovia boxu uvidia mnoho ďalších zápasov. Čaká nás vyhrotený stret rapera Frayera Flexkinga s Baronom z realitnej šou Farma, o prvý ženský zápas organizácie sa postarajú raperka Aless a speváčka Dominika Mirgová a chýbať nebude ani bitka 120-kilového Alexa Cvernu so 70-kilovým Michalom Zátorským.

fnc3
Zdroj: Fight Night Challenge
Domov
Zdieľať
Diskusia