Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2022, 11:59
Čas čítania 0:52
Richard Balog

Nahé telo pod sieťovanými šatami, koža aj elegancia. Nová kolekcia Ferragamo má sexepílu na rozdávanie

Nahé telo pod sieťovanými šatami, koža aj elegancia. Nová kolekcia Ferragamo má sexepílu na rozdávanie
Zdroj: Ferragamo
MÓDA LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY MÓDA
Uložiť Uložené

Vedenie talianskeho módneho domu predstavilo mužské aj ženské návrhy na obdobie pre-fall 2023, ktoré sú hriešne atraktívne.

Módny dom Ferragamo patrí medzi najluxusnejších výrobcov na trhu a známy je najmä vďaka honosným róbam, respektíve mužským oblekom z červeného koberca, a tiež koženým topánkam, ktoré majú v zbierke desiatky známych tvárí vrátane vplyvných politikov.

Sezónne ready-to-wear kolekcie neboli silnou stránkou talianskej značky, ale týmto dňom je definitívny koniec vďaka novému kreatívnemu riaditeľovi Maximilianovi Davisovi. Dôkazom sú mužské aj ženské návrhy z kolekcie pre-fall 2023, s ktorými Davis nadviazal na svoj odvážny debut v podobe kolekcie na obdobie jar/leto 2023

Odvážny červený návrh šiat zo sieťoviny odkrýva celé telo.
Odvážny červený návrh šiat zo sieťoviny odkrýva celé telo. Zdroj: Ferragamo
Odporúčané
Prvá prehliadka Chanel v Afrike priniesla miestne zdobené motívy a retro módu. V publiku boli Pharrell Williams či Naomi Campbell Prvá prehliadka Chanel v Afrike priniesla miestne zdobené motívy a retro módu. V publiku boli Pharrell Williams či Naomi Campbell 9. decembra 2022, 16:06

Hlavnou inšpiráciou pri tvorbe kolekcie pre-fall 2023 pre obľúbeného návrhára Rihanny bola zlatá éra hollywoodskeho glamu, vďaka čomu chcel vzdať hold kariére zakladateľa módneho domu. „Chcem vytvoriť nový Hollywood pre Ferragamo – ide o predstavenie nového spôsobu obliekania na červený koberec aj na každodenné nosenie,“ uviedol Davis v tlačovej správe.

Čo sa teda nosí v „novom Hollywoode“ podľa Maximiliana Davisa? V kolekcii nájdeš kožené súpravy ako vystrihnuté z filmu Matrix, kovbojské čižmy, kanadské smokingy, minimalistické kabelky, obtiahnuté overaly a legíny aj maximálnu eleganciu v podobe dlhých modelov šiat z hodvábu. Najvýraznejším momentom je z nášho pohľadu úvodná silueta dlhý sieťovaných šiat v červenej farbe, pod ktorými nemá modelka nič oblečené.  

Ešte len 26-ročný Davis je podľa všetkého zázračné dieťa odevného priemyslu, ktorý, veríme, vráti naspäť na vrchol celoživotné dielo Salvatoreho Ferragama. Vychutnaj si galériu fotografií celej kolekcie na obdobie pre-fall 2023. 

Odvážny červený návrh šiat zo sieťoviny odkrýva celé telo. FerragamoFerragamoFerragamo
Zobraziť galériu
(30)
Domov
Zdieľať
Diskusia