Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. decembra 2022, 20:52
Čas čítania 1:05
Ondřej Jarůšek

Bitka hviezd! Gábor Boráros sa pobije s Václavom Mikuláškom na najväčšom turnaji roka

Bitka hviezd! Gábor Boráros sa pobije s Václavom Mikuláškom na najväčšom turnaji roka
Zdroj: Fabriq MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY BOX MMA OKTAGON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Gábor Boráros vs. Václav Mikulášek sa stretnú 30. decembra na turnaji Oktagon 38.

Na očakávanom turnaji Oktagon 38, ktorý prebehne 30. decembra v pražskej O2 aréne, bude ďalší veľmi atraktívny zápas. Fanúšikovia na ňom uvidia stret slovenskej hviezdy Gábora Borárosa s ostravským rebelom Vaškom Mikuláškom. Zápasníci sa však nestretnú v MMA, ktoré je ich hlavnou disciplínou, ale v boxe do 86 kíl, oznámila v nedeľu organizácia Oktagon MMA.

Borárosovi aj Mikuláškovi sa nedávno podarilo prelomiť sériu prehier. Slovenský obľúbenec vyhral na debutovom turnaji novovzniknutej organizácie Fabriq MMA, kde v prvom kole ukončil Gréka Roberta Oganesyana. Predtým mal v MMA tri porážky. Minulý rok sa v boxe predstavil s raperom Rytmusom.

Mikulášek mal v MMA štyri prehry po sebe, na začiatku decembra si však pripísal dôležitú výhru na turnaji Oktagon 37 s Petrom Bartonkom. Taktiež tento rok v máji porazil v boxe Michala Kotalíka.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Na turnaji sa mala uskutočniť aj odveta medzi šampiónom Patrikom Kinclom a Karlosom Vémolom. Pre zdravotné problémy „Terminátora“ k nej však nedôjde. Organizácia rokovala o niekoľkých náhradníkoch vrátane legendárneho Nata Diaza. Rokovania však nedospeli do úspešného konca. Na turnaji tak nebude ani Patrik Kincl.

Posledná a zároveň najväčšia akcia tohto roku aj napriek tomu ponúkne celý zástup atraktívnych duelov. Medzi nimi napríklad titulový zápas medzi Jonasom Mågårdom a českou bantamovou jednotkou Filipom Mackom. Prvý zápas vyhral dánsky „žralok“, ktorý si verí na dominanciu aj v odvete.

Okrem nich na turnaji Oktagon 38 uvidíme aj rastúcu hviezdu Mateja Peňáza, ktorý si zmeria sily s Dos Santosom. Ten stál za poslednou prehrou slovenského ranára Vlasta Čepa, o ktorého strete s Peňázom sa už dlho diskutuje. Pokiaľ Peňáz zvíťazí, ich vzájomný zápas dostane o niečo reálnejšie kontúry.

Domov
Zdieľať
Diskusia