Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2022, 7:46
Čas čítania 0:36
Jakub Paulík

George R. R. Martin musí napísať ešte 500 strán Winds of Winter. S vydaním knihy mešká už 11 rokov

KULTÚRA GAME OF THRONES GEORGE R. R. MARTIN
Uložiť Uložené

Spisovateľ má spracované približne dve tretiny Winds of Winter.

Autor knižnej predlohy seriálu Game of Thrones George R. R. Martin je známy okrem iného tým, že s vydaním knihy Winds of Winter mešká už poriadne dlhý čas. Zatiaľ čo tvorcovia seriálu na HBO stihli natočiť všetky série a rozbehnúť spin-off House of The Dragon, Martinovi zostáva napísať ešte 500 strán, a teda približne tretinu obsahu.

V novej časti relácie s komikom Stephenom Colbertom preto známy spisovateľ dostáva radu, ako konečne nakopnúť svoju kreativitu. Tú mu poskytne spisovateľ Stephen Colbert, ktorý má na konte množstvo kníh.

Anketa:
Dopíše niekedy George R. R. Martin Winds of Winter?
Áno.
Nie.
Áno.
38 %
169 Hlasov
Nie.
62 %
273 Hlasov

Martinovi odkazuje, aby pri písaní prestal používať starý operačný systém DOS a zastaralú aplikáciu WordStart, keďže ho staré technológie iba zdržiavajú. Okrem toho by podľa Colberta mohol skúsiť rozdeliť knihu na viacero častí. Keďže má napísaných už 1 100 až 1 200 strán, vedel by ju rozložiť na 3 kratšie publikácie. Pre porovnanie, posledná Martinova kniha A Dance with Dragons mala niečo cez 1 000 strán.

Domov
Zdieľať
Diskusia