Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. decembra 2022, 11:19
Čas čítania 1:15
Denisa Šútorová

Jenna Ortega priznala, že mala covid-19, keď natáčala virálny tanec z Wednesday. Teraz čelí vlne kritiky

FILMY A SERIÁLY WEDNESDAY
Uložiť Uložené

Niektorí fanúšikovia ju obraňujú a poukazujú na to, že chybu neurobila herečka, ale produkcia Netflixu.

Keďže seriál Wednesday láme v posledných týždňoch rekordy, niet sa čo čudovať, že niektoré scény seriálu, ako aj gotický look postáv sa stali virálnym hitom internetu. Výnimkou nie je ani tanečná sekvencia v štvrtej epizóde, v ktorej Wednesday (Jenna Ortega) predvádza nezabudnuteľný tanečný výkon na pieseň od skupiny The Cramps Goo Goo Muck. Po množstve pozitívnych ohlasov však prichádza vlna kritiky. Spôsobiť ju malo priznanie herečky, že pri natáčaní kultovej scény mala covid-19.

Jenna Ortega priznala, že kultovú tanečnú scénu natáčala, keď mala covid-19.
Jenna Ortega priznala, že kultovú tanečnú scénu natáčala, keď mala covid-19. Zdroj: Netflix/Wednesday

V nedávnom interview pre NME Ortega spresnila, že počas natáčania sa necítila dobre a čakala na výsledok covidového testu, ktorý sa neskôr ukázal pozitívny. Ortega mala pociťovať silnú bolesť hrdla a hlavy. 


„Zobudila som sa a bolo to zvláštne, nikdy nebývam chorá, a ak náhodou áno, nie je to veľmi zlé. Teraz ma však bolelo celé telo,“ hovorí. „Cítila som sa, ako keby ma zrazilo auto a v hrdle som mala škriatka, ktorý ma škrabal.“

Odporúčané
Jenna Ortega v úprimnom rozhovore: Hrala som v reklamách pre McDonald's, netušila som, že z Wednesday bude taká obrovská vec Jenna Ortega v úprimnom rozhovore: Hrala som v reklamách pre McDonald's, netušila som, že z Wednesday bude taká obrovská vec 6. decembra 2022, 13:00

Produkčná spoločnosť MGM trvá na tom, že boli dodržané prísne covidové opatrenia a hneď, ako sa ukázal Jennin pozitívny výsledok, odišla z natáčania. Napriek tomu zostali niektorí ľudia zdesení, že herečka nakrúcala aj napriek tomu, že sa zdravotne necítila dobre.

Jeden fanúšik na Twitteri sa vyjadril: „Milujem Jennu, ale prečo rozpráva takto otvorene o sebe aj režisérovi tejto kvality, máme im teraz za to zatlieskať, alebo čo?“ Iné komentáre sa niesli v duchu toho, že herečka mala byť doma a liečiť sa a nie šíriť covid-19.

Iní sa, naopak, rýchlo postavili na stranu herečky a začali ju brániť. „Neviem, prečo obviňujete Jennu. Nemali by ste nútiť niekoho pracovať, ak je chorý,“ píše fanúšik, pričom očividne naráža na chybu zo strany produkcie Netflixu.

Domov
Zdieľať
Diskusia