Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Zastúpenia Európskej komisie.
5. decembra 2022, 18:30
Čas čítania 0:31
Sponzorovaný obsah

Viac peňazí na Erasmus a spravodlivejšie podmienky na sociálnych sieťach. Zisťovali sme, na čom pracujú v Európskej únii

VIDEO EURÓPSKA ÚNIA EURÓPSKY PARLAMENT
Uložiť Uložené

Sleduj našu reportáž a zisti, aké ďalšie zmeny môžeme očakávať.

Brusel je vraj špinavý, nič tam nefunguje a je tam hrozné počasie. My sme to boli v spolupráci so Zastúpením Európskej komisie na Slovensku overiť. Okrem tradičných jedál typických pre toto európske mesto sme nemohli vynechať ani návštevu najvýznamnejších európskych inštitúcií. 

Šli sme priamo do Európskej komisie a Európskeho parlamentu a tu sme vyspovedali niekoľko dôležitých osobností. Medzi nimi boli napríklad aj podpredseda Európskeho parlamentu Michal Šimečka či Dušan Chrenek, hlavný poradca pre digitálnu a zelenú tranzíciu. 

Síce si mnohí myslia, že v Európskom únii sa rozhoduje o vysávačoch a zakrivených banánoch, je to inak. Zmeny, o ktoré sa zaslúžila, môžu pozitívne ovplyvniť aj teba. Sleduj našu reportáž a dozvieš sa, aké novinky nás čakajú. Viac financií na Erasmus, vďaka ktorému môžu mladí ľudia študovať v zahraničí, je len jednou z nich. 

Domov
Zdieľať
Diskusia