Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2022, 14:12
Čas čítania 0:59
Denisa Šútorová

Spolupráca Billie Eilish a Nike vyzerá výborne. Tenisky Air Force 1 Low ťa prekvapia aj cenou

MÓDA BILLIE EILISH BILLIE EILISH – NOVINKY MÓDA
Uložiť Uložené

Novinka Air Force 1 Low, ktorá vychádza už tento december, je za nás vrcholom spolupráce speváčky Billie Eilish a športovej značky Nike.

Rovnako ako je Billie Eilish všeobecne známa svojím neuveriteľným hudobným talentom, je obdivovaná aj pre svoj nenapodobiteľný módny vkus. Niet sa čo čudovať, že ju Jordan Brand a Nike už niekoľkokrát zlákali na spoluprácu, a treba podotknúť, že vo všetkých prípadoch úspešnú. Ak si fanúšikom speváčky, ako aj štýlových tenisiek, v kalendári si poznač dátum 14. december. Práve vtedy vychádza novinka Billie Eilish x Nike Air Force 1 Low. Modely novej línie kúpiš za 134,93 eura (140 dolárov).

Eilish pretvorila slávny dizajn Brucea Kilgora tým, že po bokoch a na zadnú stranu topánok, ako aj na špičky vložila nepravidelný motív patchworku. Práve ním sú špecifické oba modely tejto línie vo farbách mushroom (béžová) a sequoia (čierna).

Zrejme najkrajšia spolupráca, ktorá vznikla medzi Billie Eilish a Nike, bude dostupná už od 14. decembra.
Zrejme najkrajšia spolupráca, ktorá vznikla medzi Billie Eilish a Nike, bude dostupná už od 14. decembra. Zdroj: Nike

Kým jej meno a logo Nike sú nápadito vsadené na penové vložky tenisiek, špecifický znak speváčky – Blohsh (rodovo neutrálna postava človeka s hlavou mierne naklonenou doľava) – sa nápadito dostáva na vnútornú stranu jazyka topánok.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Okrem toho topánky dostaneš v špeciálne navrhnutej krabici v krémovej farbe, ktorú zdobia logá Billie a Nike spoločne s nápisom Je ťažké zastaviť, keď sa to začne. My k tomu povieme len toľko, že bude ťažké si tieto štýlovky nekúpiť...

Billino meno sa už predtým podpísalo aj pod dizajn modelu Air Jordan 1 KO, Air Jordan 15 a Air Force 1, no novinka, ktorá vychádza už o dva týždne, je za nás vrcholom spolupráce speváčky a športovej značky. Dokonale ju zladíš k streetstylovému outfitu, ako aj elegantnému looku.

Anketa:
Čo hovoríš na novinku od Billie a Nike?
Najlepšie, čo doteraz spravili!
Spolupráce predtým boli lepšie.
Najlepšie, čo doteraz spravili!
57 %
Spolupráce predtým boli lepšie.
43 %
Domov
Zdieľať
Diskusia