Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2022, 9:42
Čas čítania 0:36
Adriana Královičová

Nahá Kate Moss pózuje na 8000-dolárovej stoličke od Bottega Veneta

MÓDA KATE MOSS MÓDA
Uložiť Uložené

Dizajnový kúsok luxusná značka oficiálne ponúka na svojej stránke.

Bottega Veneta stoličky prvýkrát predstavila na milánskom týždni módy, kde na nich sedeli hostia prehliadky. Dizajnovú stoličku navrhol architekt a priekopník dizajnu Gaetano Pesce. Stoličku, ktorú možno zohrievala Anna Wintour, si teraz môžeš kúpiť aj ty.

Matthieu Blazy a Pesce sa spojili s Kate Moss, ktorá v kampani pózuje nahá na jednej zo stoličiek. Nechýba ručne nakreslené logo Bottega Veneta. Cena stoličky je 8-tisíc dolárov, informuje High Snobiety. 

bottega veneta kate moss umenie dizajn architektúra
Zdroj: Bottega Venetta

Miesto, kde sa uskutočnila módna prehliadka, sa zmenilo vďaka hravému dizajnu na dúhový priestor. Nechýbala farebná živicová podlaha. Kreatívny riaditeľ talianskej luxusnej značky Matthieu Blazy poveril Gaetana Pesceho, ktorý navrhol pre túto prehliadku až 400 stoličiek. Hranatý nábytok ti značka dnes na svojej stránke ponúka až v 85 farbách. 

bottega veneta umenie dizajn architektúrabottega veneta umenie dizajn architektúrabottega veneta umenie dizajn architektúrabottega veneta umenie dizajn architektúra
Zobraziť galériu
(8)

Jedinečné stoličky dostali názov podľa talianskej frázy Come stai?, čo znamená Ako sa máš? Budú súčasťou veľtrhu Design Miami, kde budú vystavené od 29. novembra do 4. decembra spolu s limitovanou edíciou knihy od talianskeho architekta. 

Anketa:
Čo na to hovoríš?
Je to cool dizajn.
Už nevedia, čo by vymysleli.
Je to cool dizajn.
24 %
Už nevedia, čo by vymysleli.
76 %
Domov
Zdieľať
Diskusia