Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. novembra 2022, 12:59
Čas čítania 1:04
Martin Adam Pavlík

McGregor vysmial Nurmagomedova: Utiekol si, brácho, odkázal mu v reakcii na provokáciu

McGregor vysmial Nurmagomedova: Utiekol si, brácho, odkázal mu v reakcii na provokáciu
Zdroj: TASR/AP/John Locher
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY CONOR MCGREGOR MMA UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Írsky zápasník stále túži po odvete.

Napätie medzi MMA zápasníkmi Conorom McGregorom a Khabibom Nurmagomedovom neutícha ani po rokoch. Ako píše portál MMA Fighting, starí rivali si opäť poslali odkazy cez sociálne siete. Tentoraz však paradoxne nezačal temperamentný Ír, ale vždy pokorný Rus. 

„Dávno jeden chlap vravel: sme tu, aby sme to prevzali, ale my sme tu, aby sme to prevzali,“ narážal na McGregorove slová z minulosti a zároveň sa pochválil úspechmi svojich zverencov, ktorí sa prednedávnom stali šampiónmi v UFC a Bellatore. 

Nurmagomedov pôsobí v MMA už „iba“ ako tréner, keďže kariéru ukončil ako neporazený s 29 výhrami na konte v októbri 2020. Pod jeho vedením však odvtedy získali zlaté opasky Islam Makhachev a Usman Nurmagomedov. 

Netrvalo dlho a na Rusovo rypnutie McGregor jasne odpovedal. „Ja naďalej bojujem. Plán tvojho otca nebude nikdy dokonaný, pretože si skončil a utiekol, brácho. Boh ti žehnaj. Som stále tu, ak so mnou chceš zápasiť znova. Tvoj strach z porážky znamená, že si už prehral. Nakoniec všetci prehráme. Smrť si nás vezme všetkých. Nebojím sa ničoho, len Boha,“ napísal Ír na Twitter.

McGregor s Nurmagomedovom zápasil 6. októbra 2018, pričom ťahal za kratší koniec. Rus vyhral vo štvrtom kole na submisiu (technika neck crank). Po zápase vypukla v hale hromadná bitka, keď sa do seba pustili tímy oboch zápasníkov. A hoci Ír si pýtal roky odvetu, nikdy k nej už nedošlo.


McGregor momentálne nakrúca s hollywoodskym hercom Jakom Gyllenhaalom remake kultového akčného filmu Road House. Do klietky by sa mal vrátiť budúci rok.  

Domov
Zdieľať
Diskusia