Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2022, 11:39
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Finálny trailer na Avatar 2 odhaľuje 3-hodinový magnum opus Jamesa Camerona. Pandora sa otrasie v základoch

Finálny trailer na Avatar 2 odhaľuje 3-hodinový magnum opus Jamesa Camerona. Pandora sa otrasie v základoch
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY AVATAR: THE WAY OF WATER NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Sleduj finálny trailer na veľkolepý blockbuster Avatar 2.

Štúdio Disney vydalo finálny trailer na očakávaný sci-fi blockbuster Avatar 2: The Way of Water. Zároveň sme sa dozvedeli, že snímka bude mať celkovo 3 hodiny a 12 minút (aj s titulkami), takže samotný film bude trvať približne 3 hodiny. 

Odporúčané
Ktorý Star Wars film by si za žiadnu cenu nemal zmeškať? Toto je 11 najlepších snímok zo sveta Hviezdnych vojen (Rebríček) Ktorý Star Wars film by si za žiadnu cenu nemal zmeškať? Toto je 11 najlepších snímok zo sveta Hviezdnych vojen (Rebríček) 21. novembra 2022, 9:30

Snímku režíroval James Cameron, ktorý na pokračovaní pracoval neuveriteľných 9 rokov. Premiéra v našich kinách bude už 13. decembra 2022. James Cameron bude potrebovať, aby si si ho pozrel v kine. Podľa jeho slov sa film musí stať cca 4. najzárobkovejším filmom histórie, čo sa týka kinotržieb.

V opačnom prípade na seba snímka údajne nemusí zarobiť. V súčasnosti sa však hodnota filmov odhaduje ťažko. Ovplyvňuje ich streamovacia služba Disney+ a veľa divákov čaká práve na to, keď sa snímka dostane práve na túto platformu. V každom prípade Cameron chce, aby Avatar 2 zarobil v kinách približne dve miliardy dolárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia