Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2022, 13:02
Čas čítania 0:37
Jakub Paulík

Špekulanti sa parádne nabalili na koncerte Taylor Swift. Využili pád systému a lístky teraz predávajú za 100-tisíc eur

HUDBA SPRÁVY ZO SVETA TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Enormný dopyt sa ukázal aj na niektorých resale platformách.

Lístky na koncert speváčky Taylor Swift idú na dračku a na niektorých sekundárnych trhoviskách a platformách sa predávajú za neuveriteľných 94 950 dolárov, v prepočte za 92 292 eur. O zrejme rekordnej cene za lístok na koncert speváčky informoval portál Unilad

Vysoké ceny pravdepodobne spôsobila predajná sieť Ticketmaster, ktorá nebola pripravená na obrovský záujem fanúšikov a predčasne zrušila hlavný predaj. Spoločnosť bude dokonca v tomto prípade vyšetrovaná Ministerstvom spravodlivosti USA.

Anketa:
Koľko by si najviac zaplatil/-a za koncert svojho obľúbeného interpreta?
Do 50 eur.
Do 100 eur.
Do 200 eur.
Viac ako 200 eur.
Do 50 eur.
29 %
242 Hlasov
Do 100 eur.
38 %
323 Hlasov
Do 200 eur.
25 %
211 Hlasov
Viac ako 200 eur.
8 %
65 Hlasov
Taylor Swift
Zdroj: Twitter/@lilduval

Speváčka Taylor Swift Ticketmaster skritizovala a ospravedlnila sa fanúšikom za problémy s nákupom lístkov. Napriek tomu ju niektorí používatelia na internete obviňujú za vysoké ceny, ktoré však pri sekundánych trhoviskách a platformách nedokáže ovplyvniť.

Prehnaná cena za predaj lístkov, prípadne predaj falošných vstupeniek cez neoverené osoby, nie je pritom žiadnou novinkou a týka sa aj Slovenska. Ticketportal len nedávno upozornil, že ľudia, ktorí si kúpili lístky na budúcoročný koncert Rammstein v Trenčíne cez portál Bazoš, sa zrejme stali obeťami podvodu. V skutočnosti totiž odkúpili iba falfizikát.

Domov
Zdieľať
Diskusia