Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
15. novembra 2022, 14:37
Čas čítania 0:54

Kúpil si lístky na Rammstein v Trenčíne cez Bazoš? Je to podvod, skontroluj si vstupenky, varuje známa predajná sieť

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Na Bazoši sa vo veľkom predávali falošné vstupenky na koncert obľúbenej kapely.

Slováci, ktorí si kúpili vstupenky na budúcoročný koncert kapely Rammstein v Trenčíne cez inzertný portál Bazoš, sa pravdepodobne stali obeťami podvodu. Upozorňuje na to Ticketportal, ktorý predáva oficiálne lístky na tento koncert.

„Falošní inzerenti predávajú prostredníctvom Bazošu falošné lístky, za ktoré si pýtajú 85 eur (suma sa môže líšiť). Na prvý pohľad vyzerajú ako skutočné, avšak neobsahujú identifikačné údaje, ako ani číslo ID a čas predaja,“ vysvetľuje hovorkyňa Ticketportalu Lucia Tabolková.

Duplikát originálu, falošná faktúra a koniec komunikácieKaždý, kto si tento falošný lístok kúpil, dostal podľa Ticketportalu duplikáty originálneho lístka. „Oklamaní majú teda rovnakým spôsobom vyrobený falzifikát. Okrem toho dostali na e-mail aj falošnú faktúru s nesprávnymi údajmi spoločnosti Ticketportal od podvodníčky, ktorá sa vydávala za ich zamestnankyňu,“ vysvetľuje hovorkyňa. 

27. septembra 2021, 15:30 Čas čítania 8:18 Rammstein: prefíkaní ironici a majstri dvojzmyslov so záľubou v pyrománii Rammstein: prefíkaní ironici a majstri dvojzmyslov so záľubou v pyrománii

Ak sa chystáš na koncert Rammsteinu, tvoja oficiálna vstupenka je personalizovaná. V praxi to znamená, že pri vstupe ti skontrolujú, či občiansky preukaz sedí s menom na lístku. Ticketportal preto upozorňuje, aby si nikto nekupoval lístky sprostredkovane, pretože mu priamo na mieste bude znemožnený vstup na letisko.

„Ak ste si kúpili lístky na koncert cez Bazoš alebo na Marketplace a máte pochybnosti o ich pravosti, Ticketportal vás vyzýva, aby ste ich priamo kontaktovali a overili si ich pravosť. Oni vás už usmernia, ako ďalej postupovať,“ vyzýva potenciálne obete podvodu polícia vo svojom statuse na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia