Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2022, 16:42
Čas čítania 0:39
Jakub Paulík

Štvorica tínedžerov zomrela pri plnení tiktokovej výzvy. Ukradli auto a nabúrali

Štvorica tínedžerov zomrela pri plnení tiktokovej výzvy. Ukradli auto a nabúrali
Zdroj: Unsplash/helloimnik/volně k užití
ZAUJÍMAVOSTI AUTONEHODA SPRÁVY ZO SVETA TIKTOK
Uložiť Uložené

Medzi obeťami je aj mladá matka.

Štvorica mladých ľudí v americkom Buffale, Ahjanae (14), Kevin (16), Swazine (17) a Marcus (19), zomrela pri plnení tiktokovej výzvy, v rámci ktorej ukradli auto. Počas takzvanej Kia challenge odcudzili vozidlo značky Kia, s ktorým však nešťastne nabúrali.

Najmladšia z obetí, 14-ročná Ahjanae, sa pritom len krátko pred nehodou stala čerstvou matkou, píše The New York Post. Rodina zosnulej Ahjanae vytvorila fond na podporu osirelého dieťaťa, ktorého cieľom je vyzbierať sumu 15 000 dolárov.

Cieľom výzvy Kia challenge je ukázať, ako sa dá dostať do automobilov značky Kia či Hyundai. Okrem toho, že je táto výzva ilegálna, v istých prípadoch môže byť aj životu nebezpečná.

Nehodu v Buffale prežil 16-ročný vodič, ktorý je obvinený z neoprávneného používania vozidla a držby odcudzeného majetku. Okrem neho prežilo ďalšie 14-ročné dievča a aktuálne sa zotavuje v nemocnici.

Domov
Zdieľať
Diskusia