Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. októbra 2022, 16:06
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Marvel odhalil nového Black Panthera v osudovom traileri na pokračovanie Wakanda Forever

Marvel odhalil nového Black Panthera v osudovom traileri na pokračovanie Wakanda Forever
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
Uložiť Uložené

Namor a jeho kráľovstvo idú do boja s Wakandou. Sleduj nový trailer na film Black Panther: Wakanda Forever, ktorý uvidíme v kinách už v novembri.

Štúdio Marvel práve vydalo druhý trailer na očakávanú komiksovú snímku Black Panther: Wakanda Forever, ktorá sa do kín dostane 11. novembra. Režisér Ryan Coogler, ktorý nakrútil aj prvú časť, sa rozhodol v príbehu pokračovať bez zosnulého herca Chadwicka Bosemana, ktorý nečakane zomrel na rakovinu ešte pred nakrúcaním snímky Black Panther: Wakanda Forever. Tvorcovia sa rozhodli jeho rolu nepreobsadiť iným hercom a namiesto toho zmenili celý príbeh a scenár filmu. 

Odporúčané
V septembri vyšlo 5 vynikajúcich hier, ktoré majú lepšie hodnotenia ako väčšina titulov, ktoré si tento rok hral V septembri vyšlo 5 vynikajúcich hier, ktoré majú lepšie hodnotenia ako väčšina titulov, ktoré si tento rok hral 30. septembra 2022, 18:00

Ten zachytí Wakandu ako krajinu, ktorá prišla o svojho lídra a je zraniteľná. Wakanda medzitým spolupracuje s geniálnou mladou vedkyňou Riri Williams, z ktorej sa stane hrdinka Ironheart, duchovná nástupkyňa Iron Mana, ktorá si takisto vyrobí špeciálny oblek. Práve Ironheart spôsobí začiatok konfliktu, v ktorom sa ocitne Wakanda a na druhej strane Namor a jeho podvodné kráľovstvo. 

Namor je v tomto marvelovskom svete mutant, celkovo druhý v poradí po Kamale Khan (Ms. Marvel). Kto sa proti nemu postaví? No predsa nový Black Panther. Z traileru si máme myslieť, že ide o T’Challovu sestru Shuri, no pokojne môže ísť o jeho lásku Nakiu. Len ťažko sa nám však chce veriť, že štúdio Marvel prezradilo odpoveď na jednu z najväčších komiksových otázok súčasnosti hneď v traileri.

Skôr si myslíme, že ide o ich taktiku zmiasť divákov, a tak by nás neprekvapilo, keby sa na konci snímky novým Pantherom stal M’Baku (Winston Duke). Pravdu zistíme už 11. novembra, keď zavítame do kín. 

Domov
Zdieľať
Diskusia