Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2022, 6:37
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Potkany útočia! Hra Plague Tale: Requiem ukazuje emotívny príbeh a akčné scény s hordami mäsožravých hlodavcov

Potkany útočia! Hra Plague Tale: Requiem ukazuje emotívny príbeh a akčné scény s hordami mäsožravých hlodavcov
Zdroj: Focus Entertainment
TECH PLAGUE TALE: REQUIEM
Uložiť Uložené

Sleduj príbehový trailer na hru Plague Tale: Requiem, ktorá vyjde už v októbri.

Plague Tale: Requiem je pokračovanie výbornej akčnej adventúry Plague Tale: Innocence. Po 3 rokoch vývoja sa môžeme tešiť na rozšírenie tajomného príbehu o Hugovi a Amicii, deťoch so šľachtickým titulom z Francúzska, ktoré si prešli peklom. Sčasti za to môžu aj hordy potkanov, ktoré sa v 14. storočí z ničoho nič predrali na povrch Francúzska a tyranizujú celé dediny a mestá.

Odporúčané
Najlepšie GTA hry: Ktoré časti Grand Theft Auto by mal prejsť každý poriadny hráč? Najlepšie GTA hry: Ktoré časti Grand Theft Auto by mal prejsť každý poriadny hráč? 21. septembra 2022, 14:30

Potkany sa správajú nekontrolovateľne, žerú všetko živé, čo majú pred sebou (vrátane ľudí) a spôsobujú mor. Chlapec Hugo ich do istej miery dokáže ovládať. Zdá sa, že v druhej časti hry zistíme, ako je to možné a čo sa skutočne deje s potkanmi. Hra bude podobná prvej časti, takže sa môžeš tešiť na množstvo akčných, ale aj tichších momentov, keď budeš musieť nepriateľov prekabátiť. 

Hra vyjde 18. októbra na PC a konzoly Playstation 5, Xbox Series X/S a Nintento Switch cez cloud (internetový streaming v nižšej kvalite). Na PC a konzolách Xbox bude hra dostupná už v deň vydania aj cez službu Game Pass. Ak si ju teda predplatíš v októbri na celý mesiac, môžeš si túto hru (spolu so stovkami ďalších, ktoré katalóg Game Passu ponúka) zahrať za niekoľko eur. 

Domov
Zdieľať
Diskusia