Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2013, 12:13
Čas čítania 0:00
tlačová správa

Rozbaľ to, Bratislava!: The Main Square Bike Jam

REFRESHER BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Projekt „Rozbaľ to, Bratislava! 2013“ sa dočkal svojho vrcholu! Druhý ročník ukončíme 7. septembra už tradične na Hlavnom námestí

Projekt „Rozbaľ to, Bratislava! 2013“ sa dočkal svojho vrcholu! Druhý ročník ukončíme 7. septembra už tradične na Hlavnom námestí posledným podujatím tejto série. Už o 10:00 začne tréning a od 11:30 voľné jazdy v BMX zóne. BMX súťaž vyvrcholí okolo 17:00 vyhlásením výsledkov BMX & MTB a Best Trick.

Počas BMX programu si budete môcť prezrieť výstavu deviatich talentovaných fotografov. Večer zavŕšia koncerty mladých kapiel Slip The Beat, Royko PassageEwelinImpreus.

O čo vlastne ide?

Podujatie „Rozbaľ to, Bratislava!“ organizuje OZ ID Space Team už po druhý rok. Jeho cieľom je poskytnúť priestor mladým ľuďom a organizáciám na prezentáciu ich činnosti a zároveň tak vytvoriť jedinečné kultúrne podujatie v centre Bratislavy. Minulý rok sme tak dali priestor vyše 20 skupinám/jednotlivcom, ktorí mohli rozvíjať svoje aktivity a identitu aj pred verejnosťou. Týmto chceme poukázať na to, že mladí v Bratislave chcú a majú čo ukázať, len im treba poskytnúť priestor, ktorého nie je vždy dosť.

Kto sme?

ID Space Team je občianske združenie založené stredoškolákmi. Momentálne sa na jeho aktivitách a chode jeho projektov podieľa viac ako 20 mladých ľudí. Zameriavame sa na podporu mládeže najmä v Bratislave, no organizujeme aj medzinárodné projekty.

Rozbaľ to, Bratislava!: The Main Square Bike Jam
Domov
Zdieľať
Diskusia