Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2022, 12:51
Čas čítania 0:27
Eduard Starkbauer

Práca snov? Rihannina značka Fenty hľadá svoju novú tvár cez Tiktok

Práca snov? Rihannina značka Fenty hľadá svoju novú tvár cez Tiktok
Zdroj: Instagram/@fentyskin
NEWS RIHANNA
Uložiť Uložené

Nová tvár značky získa okrem iného aj ročnú zásobu kozmetiky, oblečenia a parfumov značky.

Módna značka Fenty na svojich sociálnych sieťach vyhlásila otvorenú výzvu pre všetkých fanúšikov. Rihannina značka hľadá nové tváre pre svoju budúcoročnú kolekciu. Zúčastniť sa nie je vôbec zložité.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Hlavnou cenou pre víťazku sú okrem prestížnej modelingovej skúsenosti aj preplatené letenky a hotel na dve marketingové akcie značky a ročné predplatné produktov Fenty Beauty, Fenty Skin a Fenty Parfum. Oficiálne podmienky nájdeš na stránke značky.

Odporúčané
Savage x Fenty uvádza na trh domáce oblečenie. Zo sedačky rovno do ulíc, hovorí Rihanna. Najlacnejší model môžeš mať za 25 dolárov Savage x Fenty uvádza na trh domáce oblečenie. Zo sedačky rovno do ulíc, hovorí Rihanna. Najlacnejší model môžeš mať za 25 dolárov 31. augusta 2022, 15:57

O víťazovi rozhodne už v priebehu októbra otvorené hlasovanie. Vyhlásenie súťaže vzbudilo prvotnú neistotu o tom, pre koho je vlastne určená. Značka však na Twitteri potvrdila, že je otvorená pre všetky pohlavia. Háčik je len v tom, že musia pochádzať z USA.

Domov
Zdieľať
Diskusia