Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
9. septembra 2022, 13:30
Čas čítania 3:45
Richard Balog

Teniskové novinky s logom Vans, ktoré vyzerajú skvelo a nezruinujú ani študentský rozpočet

Teniskové novinky s logom Vans, ktoré vyzerajú skvelo a nezruinujú ani študentský rozpočet
Zdroj: Vans
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Privítaj začiatok školského roka 2022/2023 s novým párom tenisiek od ikonickej americkej značky.

Tenisky s logom značky Vans sú klasika, na ktorú sa môžeš spoľahnúť v akejkoľvek situácii. Ikonický výrobca je na trhu viac ako päťdesiat rokov a na pulty obchodov posúva jeden skvelý pár tenisiek za druhým. Vďaka našej spolupráci s online obchodom Footshop môžeš spoznať všetky najčerstvejšie novinky vrátane limitovaných kusov. 

Nižšie sme vybrali desať párov z aktuálnej ponuky, medzi ktorými sú jednoduché farebné vyhotovenia, ale aj limitované modely zo spoluprác. Stačí si vybrať svojho favorita. 

Kompletná ponuka oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Footshop
V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 35 % na vybrané produkty. Ceny tenisiek sú uvedené pred zľavou.
Odporúčané
KVÍZ: Orientuješ sa v módnom priemysle? Otestuj svoje vedomosti z minulosti aj zo súčasnosti   KVÍZ: Orientuješ sa v módnom priemysle? Otestuj svoje vedomosti z minulosti aj zo súčasnosti 5. septembra 2022, 15:30

Vans Vault OG Authentic LX  89,95 €

Najlacnejší pár tenisiek s logom Vans Vault v dnešnom výbere je zahalený do ikonického šachovnicového motívu v zeleno-bielom farebnom vyhotovení a vyzerá viac ako dobre. Model OG Authentic LX patrí medzi klasiku, ktorú ľahko skombinuješ s čímkoľvek zo svojho šatníka a to platí aj v prípade týchto jednoduchých látkových krások.

Vďaka zľave vo výške 15 % ich môžeš mať za menej ako 80 eur. K dispozícii je aj oranžovo-biely variant za rovnakú cenu. 

Vans Vault OG Authentic LX
Zdroj: Footshop

Vans Authentic x Stranger Things – 94,95 €

Stranger Things patrí medzi najväčšie hity Netflixu v posledných rokoch a v prípade, že patríš medzi fanúšikov tohto mysteriózneho seriálu, prídeš si na svoje aj pri pohľade na tenisky Vans Authentic, ktoré uzreli svetlo sveta pred niekoľkými dňami. Návrhári vsadili na obľúbený šachovnicový motív v rôznych farbách, ktorý doplnili o grafické motívy pizze či palmy a výrazné nápisy na podrážke. Dostupné sú v mužských aj v ženských veľkostiach, ale len v obmedzenom množstve. 

Vans Authentic x Stranger Things
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Slip-On LX  94,95 €

Aký by to bol výber tenisiek Vans bez modelu Slip-On? V ponuke online obchodu Footshop je viacero zaujímavých variantov, spomedzi ktorých sme vybrali dvojicu vrátane týchto krások so vzorom Polka Dot. Čierne látkové telo zdobia kontrastné biele bodky a logo americkej značky v rôznych uhloch.

Ak nemáš čas na zaväzovanie šnúrok, ide o ideálnu voľbu tenisiek nielen na letné obdobie, čo máme odskúšané na vlastných nohách. Priaznivá je aj cena, ktorá nepresiahla hranicu 100 eur, vďaka čomu neohrozí tvoj rozpočet. 

Vans Vault OG Slip-On
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Old Skool LX 99,95 € 

Tesne pod hranicou 100 eur je stanovená aj cena za tento originálny variant modelu Vans Vault OG Old Skool LX. Dizajnéri značky posunuli klasickú čierno-bielu farebnú kombináciu na novú úroveň a my im nemáme čo vytknúť, keďže výsledok je skvelý. Čierne látkové telo doplnili o kontrastné strapce, ktoré obopínajú celú tenisku a rovnako bielu podrážku s vafľovým motívom z gumy. 

Vans Vault OG Old Skool LX
Zdroj: Footshop


Vans Authentic 44 DX (Anaheim Factory)  109,95 €

Ak by sme si mali vybrať len jeden pár z dnešného článku, na sto percent by išlo o tieto Vans Authentic 44 DX so šachovnicovým vzorom. Získali si nás vďaka vyšívaným farebným fŕkancom na zvršku aj na podrážke. Jednoduché a zároveň veľmi originálne tenisky za férovú cenu 110 eur, s ktorými sa nestratíš v dave. 

Vans Authentic 44 DX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 UL LX  114,95 €

Druhú polovicu výberu otvárame prémiovým vyhotovením modelu s názvom OG Style 36 UL LX, ktorý sa pýši označením Vans Vault. Vedenie značky v tomto prípade vsadilo na kombináciu kožených a semišových panelov v svetlých farebných tónoch, ktoré doplnili o výrazné modré obrysy a žlté prvky na jazyku, respektíve na päte. 

Vychutnaj si posledné týždne tohtoročného leta v teniskách, ktoré neuvidíš na každom a rýchlo sa stanú tvojím obľúbeným každodenným spoločníkom. Počas upršaných dní odporúčame tieto krásky z pochopiteľných dôvodov radšej uložiť do krabice. 

Vans Vault OG Style 36 LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault Classic Slip-On LX x Bianca Chandôn – 114,95 €

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš okrem klasických vyhotovení aj limitované spolupráce, ako v prípade kolekcie so značkou Bianca Chandôn. Naše srdcia si získali tieto Classic Slip-On LX so zošúchaným efektom, ktorý zdobí grafický motív hviezd naprieč takmer celým telom.

Ak hľadáš výnimočný model Vans Vault do svojej zbierky tenisiek, ide o správnu voľbu, ktorú neoľutuješ. K dispozícii sú v mužských aj v ženských veľkostiach v obmedzenom množstve, preto zbytočne dlho neváhaj s ich kúpou.

Vans Vault OG Classic Slip-On x Bianca Chandôn
Zdroj: Footshop

Vans Sk8-Hi Reissue x Stranger Things  122,95 €

Spolupráca značky Vans s tvorcami seriálu Stranger Things má vo výbere dvojnásobné zastúpenie a po originálnom vyhotovení siluety Authentic, predstavujeme aj verziu modelu Sk8-Hi Reissue. Obe strany zvolili priedušné telo s čiernym podkladom, ktoré je pokryté červenými grafickými motívmi typickými pre jednotlivé série Stranger Things aj nápisom na päte tenisiek.

Pozitívne hodnotíme aj kontrastné prešívanie, slogan Friends don't lie na bočnej strane medzipodrážky a prepracovaný obrázok na vafľovej podrážke. K dispozícii je limitovaný počet v mužských aj v ženských veľkostiach. 

Vans Sk8-Hi Reissue x Stranger Things
Zdroj: Footshop


Vans Vault Sk8-Hi Reissue LX x Bianca Chandôn – 129,95 €

Vedenie divízie Vans Vault má skvelý čuch na neopozerané spolupráce, čoho dôkazom je aj posledná kolekcia s americkou značkou Bianca Chandôn, ktorá má k skejtbordingu rovnako blízko ako značka Vans. 

Interpretácia modelu Sk8-Hi Reissue LX v podaní dizajnéra Alexa Olsona má zošúchaný efekt po vzore siluety Classic Slip-On LX  a dávame mu plný počet bodov. Baví nás kombinácia sivých a čiernych farebných tónov vrátane hviezd na tele z priedušných tkanín a zo semišu aj nenápadný podpis Bianca Chandôn na bočnej strane medzipodrážky. Cena na pod úrovňou 130 eur je férová vzhľadom na zvučnosť spolupráce a použité materiály. 

Vans Vault Sk8-Hi Reissue LX x Bianca Chandôn
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 LX x Museum of Peace & Quiet  172,95 €

Záver dnešného výberu si pre seba získali tieto atraktívne Vans Vault OG 36 LX v tmavozelenom vyhotovení z prémiovej kože s podpisom firmy Museum of Peace & Quiet. Retro verzia obľúbenej siluety Old-Skool sa od svojho mladšieho brata odlišuje predovšetkým zvrškom, na ktorom sú šnúrky oveľa bližšie k špici tenisiek. Cena na úrovni 150 eur po zľave vo výške 15 % je priamoúmerná kvalite použitých materiálov, originálnemu dizajnu a zvučnosti spolupráce.

Vans Vault OG Style 36 LX x MoPQ
Zdroj: Footshop
Kompletná ponuka tenisiek od značky Vans v ponuke online obchodu Footshop
Odporúčané
Začni nový školský rok v teniskách New Balance, ktoré nosí Kendall Jenner alebo v modeloch Asics či Nike Začni nový školský rok v teniskách New Balance, ktoré nosí Kendall Jenner alebo v modeloch Asics či Nike 26. augusta 2022, 13:30
Domov
Zdieľať
Diskusia