Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
26. augusta 2022, 13:30
Čas čítania 3:57
Richard Balog

Začni nový školský rok v teniskách New Balance, ktoré nosí Kendall Jenner alebo v modeloch Asics či Nike

Začni nový školský rok v teniskách New Balance, ktoré nosí Kendall Jenner alebo v modeloch Asics či Nike
Zdroj: Asphalt Gold
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Ak máš dilemu, v akých teniskách pôjdeš do školy 5. septembra, potom si na správnom mieste. Pomôžeme ti s výberom správneho páru.

Aktualizuj svoju zbierku tenisiek pred začiatkom nového školského roka, ktorý začne 5. septembra o novinky od značiek adidas Originals, Asics, Converse, New Balance či Nike. 

V spolupráci s online obchodom Footshop sme vybrali 10 najzaujímavejších párov, ktoré využiješ nielen počas horúcich letných dní, ale rovnako aj v priebehu sychravej jesene. Ak nemáš problém s experimentovaním s výraznými modelmi, krok vedľa neurobíš žiadnou voľbou z výberu.

Našim favoritom sú najmä dvoje tenisky a to New Balance 530, ktoré má v obľube aj Kendall Jenner a Nike Air Max 97  v nadčasovom svetlohnedom vyhotovení z prémiových materiálov.

Kompletná ponuka tenisiek, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 35 % na vybrané produkty. Ceny sú uvedené pred zľavou.
Odporúčané
Vybrali sme 5 streetwearových značiek, ktoré musíš spoznať. Priprav sa na originálne potlače a voľné strihy Vybrali sme 5 streetwearových značiek, ktoré musíš spoznať. Priprav sa na originálne potlače a voľné strihy 20. augusta 2022, 10:00

New Balance 530  112,95 €

Výber začíname teniskami New Balance 530, ktoré má v zbierke množstvo známych modeliek vrátane Kendall Jenner a patria medzi jej obľúbené modely v posledných týždňoch. Ide o retre bežeckú siluetu, ktoré vedenie značky New Balance predstavilo v 90. rokoch a dnes sú v ponuke v odľahčenej verzii zo syntetických materiálov.

Vyzbrojené sú aj technológiou ABZORB, ktorá zabezpečuje dokonalé odpruženie a mäkký došľap. Za cenu 112,95 eur ide o skvelú kúpu. 

New Balance 530
Zdroj: Footshop

Asics Gel-1130 x NAKED  117,95 € 

Plný počet bodov od nás získavajú aj tieto svieže Asics Gel-1130, ktoré vznikli v spolupráci s obchodom NAKED v Kodani. Ak si navštívil/navštívala škandinávske metropoly v posledných rokoch, určite ti neušlo, že miestni ľudia milujú tenisky s logom Asics a nosia ich s čímkoľvek vrátane oblekových nohavíc. 

Bežecký model Gel-1130 s priedušným telom a s komfortnou podrážkou, navrhári zahalili do atraktívnej farebnej schémy bielej v kombinácii so svetlozelenou, ktorú oceníš nielen počas letných mesiacov. Tenisky sú dostupné v mužských aj v ženských veľkostiach v limitovanom množstve a preto nad ich kúpou zbytočne dlho nerozmýšľaj. Cena 117,95 eur poteší každú peňaženku. 

Asics Gel-1130
Zdroj: Footshop

New Balance 725  120 €

Značka New Balance patrí medzi najvýznamnejších hráčov na trhu s teniskami a teší nás, že v ponuke online obchodu Footshop je k dispozícii aj modelový rad 725, ktorý má spoločné črty aj s vyššie spomínaným párom s číselným označením 530. 

Za sumu 120 eur získaš originálnu siluetu, ktorú neuvidíš na každom kroku a ľahko ju skombinuješ v rámci každodenných outfitov. Nás si získal variant s látkovo-semišovým zvrškom v svetlých farebných tónoch s jemnými oranžovými kontúrami. V ponuke nájdeš aj tmavomodrú verziu za úplne rovnakú cenu. 

New Balance 725
Zdroj: Footshop

Converse Chuck 70 Plus  127,95 € 

Tenisky s logom značky Converse sú klasikou, na ktorú sa môžeš spoľahnúť kedykoľvek a to či už pôjdeš prvý deň do novej školy, večer do mesta alebo na rodinnú oslavu.

Ak túžiš vyskúšať niečo nové, model Chuck 70 Plus je ideálnou voľbou, keďže návrhári upravili základnú siluetu podľa súčasných trendov v obuvi a podrážke pridali niekoľko milimetrov navyše aj asymetrické línie prešívania a čiernej linky. Dostupné sú vo veľkostiach 36 až 46, vďaka čomu si na svoje prídu obe pohlavia.

Converse Chuck 70 Plus
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High LX W  155 €

Len v ženských veľkostiach sú dostupné Nike Dunk High LX vo farebnom vyhotovení Team Gold vyrobené z prémiových materiálov. Známa modelová rada patrí medzi najvyhľadávanejšie siluety značky v posledných sezónach, čomu zodpovedá cena 155 eur. 

Nadčasový dizajn, ikonický swoosh z oboch strán, vyvážená farebná kombinácia bielej so zlatou a luxusné spracovanie avšak stojí za to. S týmto párom tenisiek Nike Dunk High nesplynieš s davom a zároveň ich ľahko skombinuješ s čímkoľvek zo svojho šatníka. 

Nike Dunk High
Zdroj: Footshop

Asics Gel-1130 x P.E Nation  157,95 €

Ak preferuješ výrazné vyhotovenia tenisiek, neónová verzia modelu Asics Gel-1130 je ako stvorená pre teba. Vznikla v spolupráci so značkou P.E Nation, ktorá vyrába športové oblečenie v obdobnom farebnom štýle.

Na rozdiel od základného variantu sú tenisky bohatšie o viacero prepracovaných detailov vrátane očiek na šnúrovanie, ktoré obopína celú vrchnú časť. Asics Gel-1130 x P.E Nation sú ako stvorené na leto a to nielen vďaka sviežej farebnej schéme, ale aj ľahkej materiálovej úprave s priedušným látkovým zvrškom zo syntetických tkanín. 

Asics Gel-1130
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Mid '07 162,95 €

Model Air Force 1 od značky Nike patrí medzi naše obľúbené siluety tenisiek, avšak väčšinou upriamujeme pozornosť na nízke vyhotovenia. Tentoraz sme preto vybrali strednú verziu so semišovým zvrškom v svetloružovej farbe s prívlastkom Venice. 

Novinka v portfóliu online obchodu Footshop je dostupná v mužských aj v ženských veľkostiach a skvelo doplnia každú zbierku tenisiek. Za 160 eur získaš štýlovú obuv, v ktorej zvládneš prechodné obdobie medzi letom a jeseňou. 

Nike Air Force 1
Zdroj: Footshop

adidas Originals NMD_S1  192,95 €

Vedenie značky adidas Originals trafilo klinec priamo po hlavičke novým modelom NMD_S1, ktorý dizajnovo vychádza zo svojho ikonického predchodcu NMD_R1. 

Modelová rada NMD priniesla úplne nové technické normy s pomocou inovatívnej technológie Boost a zároveň ide o prvé bežecké tenisky, ktoré inžinieri vyvýjali nie ako športovú obuv, ale ako lifestylovú. Túto šťavnatú celočiernu novinku môžeš mať doma za necelých 200 eur, čo je viac ako férová suma.

Marketingový tím obchodu Footshop pripravil aj sprievodné video, v ktorom uvidíš tenisky adidas Originals NMD_S1 v pohybe. 

Adidas Originals NMD_S1
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 97 Premium  199,95 €

Tenisky Nike Air Max 97 sú našou srdcovou záležitosťou a v zbierke vlastníme niekoľko vyhotovení. Ak si táto atraktívna silueta získala aj teba, potom zbystri pozornosť. V ponuke online obchodu Footshop sme objavili novinku s prívlastkom Medium Brown z prémiových materiálov, ktorá poteší aj náročných zberateľov. 

Kombinácia hladkej kože so semišom a s viacerými odtieňmi hnedej má dokonalý jesenný vibe, ktorý oceníš v priebehu sychravých dní. V prípade záujmu si však musíš pripraviť rovných 200 eur. 

Nike Air Max 97
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 2013 x Stussy  234,95 €

Vieš prečo je spolupráca medzi značkami Nike a Stussy obľúbená naprieč širokým spektrom fanúšikov? Dôvodov je niekoľko vrátane výberu neopozeraných siluet, dizajn a v neposlednom rade kvalitné spracovanie jednotlivých modelov, ktoré je porovnateľné s prémiovou produktovou radou s logom divízie NikeLab. 

Aktuálnou novinkou sú vyhotovenia modelu tenisiek Air Max 2013, ktoré návrhárske tímy oboch táborov zahalili do celočierneho zvršku zo syntetických tkanín s výraznou farebnou perforáciou. Tieto futuristické krásky so vzduchovou bublinou s technológiou Air naprieč celou medzipodrážkou sú k dispozícii v mužských aj v ženských veľkostiach za sumu 235 eur. 

Nike Air Max 2013
Zdroj: Footshop
Odporúčané
Minimalistické tenisky nie sú nuda. Presvedč sa o tom aj vďaka vyhotoveniam Nike Air Force 1 alebo Adidas Originals Nizza Minimalistické tenisky nie sú nuda. Presvedč sa o tom aj vďaka vyhotoveniam Nike Air Force 1 alebo Adidas Originals Nizza 12. augusta 2022, 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia