Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2022, 19:01
Čas čítania 0:51
Dominik Vetrák

Tvorcovia God of War: Ragnarok v novom traileri chcú, aby si sa s nepriateľmi hral ako s jedlom

Tvorcovia God of War: Ragnarok v novom traileri chcú, aby si sa s nepriateľmi hral ako s jedlom
Zdroj: PlayStation
TECH GOD OF WAR: RAGNARÖK
Uložiť Uložené

Nový gameplay trailer na Ragnarok prichádza 2 mesiace pred očakávaným vydaním hry.

Prestížny herný magazín Game Informer získal exkluzívny prístup k očakávanej hre God of War: Ragnarok, ktorá vychádza už 9. novembra 2022 na PS4 a PS5 s českými titulkami. Vďaka tomuto prístupu nám redaktori magazínu v nasledujúcich dňoch a týždňoch prinesú nové informácie a gameplay zábery priamo z hrania. 

Odporúčané
RECENZIA: The Last uf Us: Part I (PS5) RECENZIA: The Last uf Us: Part I (PS5) 31. augusta 2022, 17:00

Prvým gameplay videom je pohľad na updatnutý súbojový systém. Tvorcovia v krátkom videu odprezentovali nové spôsoby útokov ako so sekerou Leviathan, tak s legendárnymi zbraňami Blades of Chaos.

Možno sa ti bude zdať, že hrateľnosť a súboje vyzerajú podobne ako v predošlej hre z roku 2018. Nejde práve o najlepšie video zobrazujúce vylepšený súbojový systém, ale do vydania hry ešte uvidíme množstvo záberov, ktoré sa určite viac zamerajú na novinky v dizajne.

Tvorcovia God of War: Ragnarok v novom traileri chcú, aby si sa s nepriateľmi hral ako s jedlom

V God of War: Ragnarok zavítame do všetkých deviatich ríš. Vo videu nižšie sa Kratos a Atreus nachádzajú vo Svartalfheime, ríši trpaslíkov. Nová hra uzatvorí severskú ságu, takže sa môžeš tešiť na súboje s Odinom či Thorom a ďalšími slávnymi bohmi severského panteónu. 

Hlavnou postavou hry je Kratos, bývalý grécky boh vojny, ktorému skrížia cesty Odinovi poskokovia. V snahe ochrániť svojho syna s nimi rozpúta niečo, čo možno ani on sám nedokáže zastaviť. God of War: Ragnarok je akčná príbehová hra s nádherným vizuálom a komplexným súbojovým systémom od vývojárov zo štúdia Sony Santa Monica (SSM PlayStation). 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia