Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2013, 12:00
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Call Of Duty ukázalo zábavný multiplayer

TECH CALL OF DUTY
Uložiť Uložené

Nielen R* ukázal multiplayer k svojej vlajkovej hre. Urobilo tak aj štúdio Activision a my tak máme možnosť prezrieť si, aké možnosti nám ponúkne hra pre viacerých hráčov v novom CoD.

Call Of Duty ukázalo zábavný multiplayer
Activision predstavil multiplayer v Call of Duty Ghosts, novom pokračovaní najhrávanejšej FPS série. Hlavným prídavkom do tohtoročnej edície budú dva nové módy - Cranked a Search and Rescue, ktoré sú variáciami deathmatchu.

Myslím, že plná prezentácia trvajúca hodinu vás nebude zaujímať, ale v každom prípade si ju môžete pozrieť nižšie. Uvidíte v nej kopec starých záberov, rozhovory a pár nových informácií, ktoré vám zhrniem.
 



Cranked každé zabitie zvýši hráčovi rýchlosť a ďalšie atribúty, ale spustí aj odpočítavanie. Ak ale nestihnete zabiť ďalšieho súpera, pokým neuvidíte nulu, explodujete.
Search and Rescue je tímový mód, ktorý umožní oživiť padlých kolegov a to pomocou dogtagov, ktoré ostanú na mieste a iný hráč tímu ich musí zodvihnúť, aby ich oživil. Ak ale dogtag zoberie hráč nepriateľského tímu, mŕtvy ostáva mŕtvym.

Samozrejmosťou sú aj klany, podpora druhej obrazovky na tablete alebo mobile, mapy s meniacim sa prostredím, možnosť tvorby vlastného vojaka ako výberom výzbroje, tak aj vzhľadu.
Miesto SpecOps dostaneme režim Squads, ktorý môže hrať hráč sám offline. Kooperačne si ho zahráme 6 alebo jeden na jedného s možnosťou dopĺňania AI spoluhráčov a AI protivníkov.



Call of Duty: Ghosts vyjde 5. novembra pre súčasnú aj budúcu generáciu konzol, WII U a PC.

Call Of Duty ukázalo zábavný multiplayer

Call Of Duty ukázalo zábavný multiplayer
Domov
Zdieľať
Diskusia