Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. augusta 2022, 14:15
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Atomic Heart je ako komunistický BioShock na steroidoch. Nový trailer ukazuje šialené efekty a sci-fi akciu

Atomic Heart je ako komunistický BioShock na steroidoch. Nový trailer ukazuje šialené efekty a sci-fi akciu
Zdroj: Mundfish
TECH ATOMIC HEART
Uložiť Uložené

Nová hra od ruského štúdia Mundfish vyzerá aj v ďalšom traileri ako najambicióznejšie sci-fi posledných rokov.

Akčnú sci-fi hru Atomic Heart pripravuje ruské štúdio Mundfish, pre ktoré pôjde o herný debut. V roku 2017 založili štúdio štyria ľudia a dnes ich je už niekoľko desiatok. Atomic Heart chcú vydať do konca roka 2022, no po najnovšom traileri máme chuť zahrať si hru už dnes. 

Odporúčané
10 najlepších hier s premakaným príbehom, ktorý ťa rozplače, vydesí a spadne ti z neho sánka 10 najlepších hier s premakaným príbehom, ktorý ťa rozplače, vydesí a spadne ti z neho sánka 25. augusta 2022, 16:30

Vyše 3-minútový trailer sa zameriava výhradne na akčnú zložku hry, ktorá bude nesmierne bohatá. Hlavný hrdina bude mať totiž k dispozícii veľké množstvo zbraní, špeciálnych schopností a gadgetov, ktorými bude zabíjať originálne vyzerajúce monštrá a stroje. Atomic Heart sa odohráva na tajnej ruskej základni, kde systémová chyba spôsobila obrovské problémy. Tvojou úlohou je prežiť, minimalizovať škody a zabrániť úniku citlivých informácií. 

Ako sa môžeš presvedčiť v traileri, nebude to ľahká úloha, keďže ti po krku pôjdu stovky unikátne vyzerajúcich bytostí a strojov so smrteľnými útokmi. Atomic Heart vyzerá v pohybe úžasne, čo plynie z rýchlej hrateľnosti, adrenalínových súbojov a pestrofarebne vyzerajúcich sci-fi efektov. Hra vyjde na PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 a PC, pričom predplatitelia služby Game Pass si ju budú môcť zahrať už v deň vydania. 

Domov
Zdieľať
Diskusia