Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. augusta 2022, 8:12
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Johnny Depp po 25 rokoch opäť režisérom. Film bude produkovať aj Al Pacino

Johnny Depp po 25 rokoch opäť režisérom. Film bude produkovať aj Al Pacino
Zdroj: Sony Pictures Entertainment
FILMY A SERIÁLY JEANNE DU BARRY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Depp nezaháľa a po vyhranom súde s ex-manželkou Amber Heard chystá viaceré projekty.

Filmový magazín The Hollywood Reporter prichádza so správou, že herec Johnny Depp bude znova režírovať. 25 rokov od premiéry jeho režijného debutu Brave, kde okrem režírovania aj hral po boku Marlona Branda, začína pripravovať biografickú snímku Modigliani. 

Odporúčané
O týchto 10 skvelých filmoch si možno ani nepočul. Neboli v kinách ani na streamingu, no kvalitou prekonajú aj tvojich miláčikov O týchto 10 skvelých filmoch si možno ani nepočul. Neboli v kinách ani na streamingu, no kvalitou prekonajú aj tvojich miláčikov 11. augusta 2022, 9:30

Tá vyrozpráva príbeh talianskeho umelca Amedea Modiglianiho a zobrazí časť jeho života v roku 1916, keď sa maliar a sochár nachádzal v Paríži. Film zobrazí 48 hodín v jeho živote, počas ktorých sa Amedeovi obrátil život naruby a stal sa z neho umelecký velikán. 

Depp začne snímku natáčať v Európe začiatkom roka 2023, pričom s produkciou mu bude pomáhať aj legendárny herec Al Pacino. Ide o ďalšiu Deppovu produkciu po tom, čo sa upísal tvorcom snímky Jeanne du Barry, kde si zahrá kráľa Ľudovíta XV. 

Domov
Zdieľať
Diskusia