Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
11. augusta 2022, 19:42
Čas čítania 1:09

Prvá filmová rola Johnyho Deppa po súdnom spore s Amber Heard: V romantickej dráme sa predstaví ako Ľudovít XV.

Kategória:
Filmy a Seriály
Uložiť Uložené

Filmový producent Stephen Deuters zdieľal na svojom Instagrame prvú exkluzívnu fotografiu Deppa v postave kráľa Ľudovíta XV.

Johnny Depp sa po troch rokoch opäť objaví vo filme. Ide tak o prvú filmovú rolu po vyhratom súdnom spore proti bývalej manželke Amber Heard. Depp si v historickej romantickej dráme zahrá postavu kráľa Ľudovíta XV, informuje Deadline.

Johnny Depp prevzal úlohu kráľa Ľudovíta XV. v pripravovanom filme francúzskej filmárky Maïwenn s názvom Jeanne du Barry – podľa milenky francúzskeho kráľa Ľudovíta XV. v rokoch 1769 až 1774.

Dej sa bude odohrávať práve v 18. storočí v hlavnej úlohe s kurtizánou Jeanne, ktorá si neuvedomuje hierarchiu kráľovského dvora a postavenie kráľa Ľudovíta. Hlboko sa do seba zamilujú, no jej príchod do Versailles spôsobí škandál, ktorý vyústi až do súdu. Produkcia filmu sa začala v Paríži a v regióne Île-de-France koncom júla po skončení súdneho procesu exmanželov Deppa a Heard.

Filmový producent Stephen Deuters, ktorý Johnnyho Deppa sprevádzal minulý rok počas filmového festivalu v Karlových Varoch a je aj generálnym riaditeľom hercovej európskej filmovej spoločnosti IN.2 Films, v stredu 10. augusta zdieľal na svojom instagramovom profile prvú exkluzívnu fotografiu Deppa v postave kráľa Ľudovíta XV.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Stephen Deuters (@sunstrokehouse)

Deppova posledná veľká herecká úloha bola v dráme Minamata z roku 2020, kde stvárnil vojnového fotografa W. Eugena Smitha. Herec súdny proces s exmanželkou a herečkou Amber Heard 1. júna vyhral.

20. apríla 2024, 9:00 Čas čítania 1:57 Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec

Sedemčlenná porota najprv stanovila odškodné 15 miliónov dolárov, ktoré musí Heard exmanželovi vyplatiť. Sudkyňa ho však neskôr vzhľadom na zákony vo Virgínii znížila na 10,35 milióna dolárov (zložených z 10 miliónov – compensatory damages a 350-tisíc – punitive damages). 

Súdny proces v americkej Virgínii trval od 11. apríla. Herec zažaloval exmanželku za ohováranie a urážku na cti za to, že sa označila za obeť jeho zneužívania. Herečka však podala protižalobu – rovnako za ohováranie. Od herca žiadala 100 miliónov dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia