Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2022, 12:55
Čas čítania 1:00
Dominik Vetrák

Sexy čarodejnica zabíja démonov takmer nahá. Hra Bayonetta 3 vyjde na Nintendo Switch už v októbri 2022

Sexy čarodejnica zabíja démonov takmer nahá. Hra Bayonetta 3 vyjde na Nintendo Switch už v októbri 2022
Zdroj: Nintendo
TECH BAYONETTA 3
Uložiť Uložené

Sleduj akčný trailer pre hru Bayonetta 3, ktorá má ambície stať sa jednou z najlepších hier roka.

Bayonetta 3 je očakávaná akčná hra a pokračovaním dvoch populárnych titulov od štúdia Platinum Games (Astral Chain, Nier Automata). Vyjde exkluzívne na konzolu Nintendo Switch, a to už 28. októbra, ako oznamuje nový trailer. 

Odporúčané
Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 Netflix do konca roka vydá 10 filmov, na ktoré sa tešíme viac ako na Avatara 2 13. júla 2022, 16:30

V ňom vidíme celkom nových nepriateľov, postavy a aj dizajn samotnej Bayonetty, za ktorú budeme hrať. Bayonetta je čarodejnica ovládajúca bojové umenia, no najradšej strieľa zo svojich štyroch zbraní, ktoré drží v rukách a v nohách. Tvorcovia túto postavu sexualizujú od prvej časti, takže je často sporo odetá. V novej hre však bude možnosť skryť takéto scény, a to vďaka módu s názvom Naive Angel. 

Pokiaľ máš rád túto sériu, určite ťa zaujme aj tretia časť s poriadne akčným trailerom. Na internete však nájdeš aj názory hráčov, ktorí sú nespokojní s technickou stránkou hry. Bayonetta 3 vyjde exkluzívne na Nintendo Switch, no táto konzola má už slabý a zastaralý hardvér, takže je logické, že hry na túto konzolu nebudú vyzerať najlepšie. Nečakaj teda „grafiku“ ako na PC či konzolách PS5 a Xbox Series X/S. 

Bayonetta bude v tretej časti opäť bojovať s démonmi všelijakých veľkostí a tvarov. Hrateľnosť tejto série je dosť špecifická, no najbližšie má asi k sérii Devil May Cry.

Bayonetta 3 vychádza v hrami nabitom mesiaci, v ktorom okrem iného vyjdú aj tituly, ako: Overwatch 2, Marvel's Midnight Suns, Scorn, A Plague Tale: Requiem, Mario + Rabbids Sparks of Hope, Gotham Knights, High On Life, Star Ocean The Divine Force, Call of Duty: Modern Warfare II či príbehová expanzia pre Resident Evil Village s názvom Winters' Expansion.

Domov
Zdieľať
Diskusia