Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2022, 8:28
Čas čítania 1:05
Daniel Mikolášik

Machine Gun Kelly si počas koncertu rozbil o tvár pohár šampanského. Ďalej vystupoval aj s tržnou ranou a celý od krvi

HUDBA KONCERTY MACHINE GUN KELLY (MGK) MEGAN FOX RAP SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Po chvíli mu tiekla krv tak intenzívne, že mu fanúšikovia museli popri vystúpení podávať vreckovky, aby sa mohol utierať.

Americký rockový raper Machine Gun Kelly sa na svojej utorkovej afterparty poriadne odviazal. Po tom, čo odohral veľkolepý koncert v Madison Square Garden v New Yorku v rámci turné Mainstream Sellout Tour, sa presunul do podniku Catch Steakhouse, kde počas vystúpenia na afterparty skončil s celou tvárou od krvi.

MGK svojej punk-rockovej povesti nezostal nič dlžný a počas vystúpenia sa rozvášnil natoľko, že v jeden moment zobral do ruky pohár od šampanského a rozbil si ho o tvár s hlasným údivom divákov a so slovami: „môžem to je**ť!“ V minikoncerte v bare pokračoval aj s tržnou ranou nad okom.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Neighborhood Talk (@theneighborhoodtalk)

Poranenie ignoroval a so zakrvavenou tvárou, krkom a oblečením pokračoval so skladbou My Ex’s Best Friend. Po chvíli mu však tiekla krv tak intenzívne, že mu fanúšikovia museli popri vystúpení podávať vreckovky, aby sa mohol utierať. Zakrvavený už nebol len on, ale aj pódium.

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

S tržnou ranou a oblečením od krvi ho napokon v sprievode svojej partnerky Megan Fox paparazzovia vyfotili aj pri odchode z podniku. Následne MGK, civilným menom Colson Baker, svoje krvavé fotografie a videá z koncertu zverejnil aj na svojom Instagrame s popisom: „New York si môj krvavý Valentín“.

Machine Gun Kelly aktuálne vystupuje v rámci svojho koncertného turné Mainstream Sellout Tour a okrem toho propaguje aj svoj nový dokument, ktorý v pondelok 27. júna vyšiel na streamovacej platforme Hulu. Kelly v ňom okrem iného rozpráva aj o svojom pokuse o samovraždu, ktorý mal v roku 2020, keď si po smrti svojho otca prechádzal ťažkou fázou.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa the Blonde Don (@machinegunkelly)

Domov
Zdieľať
Diskusia