Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2022, 20:29
Čas čítania 0:30
Ema Stanovská

VIDEO: Naháňačka ako v GTA. Motocyklista v Komárne unikal pred policajnou hliadkou, našli mu striekačky s podozrivou látkou

NEWS POLICAJNÁ NAHÁŇAČKA POLÍCIA SR SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Neznámy motocyklista napokon narazil do obrubníka, spadol z motocykla a začal utekať.

Policajná hliadka z komárňanského obvodného oddelenia Policajného zboru pri hliadkovej službe spozorovala krátko po jednej hodine v noci vodiča motocykla, ktorý pri odbočovaní nedával znamenie o zmene smeru jazdy. Keď spozoroval policajné auto, začal mestom unikať, pričom miestami jazdil aj po chodníkoch. Informujú o tom policajti na Facebooku.

„Pri kruhovej Križovatke sv. Cyrila a Metoda narazil do obrubníka, spadol z motocykla a začal utekať,“ opisujú incident policajti. Keď ho policajti dobehli a zadržali, vyzvali ho na predloženie dokladov.

Následne zistili aj jednu z príčin úteku motocyklistu. „Od júla minulého roka mal uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na dva roky.“ Druhou príčinou boli „vrecúška a striekačky s podozrivou látkou, ktoré putovali na expertízne skúmanie“.


Polícia v Komárne vec vyšetruje ako prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia a drogovú trestnú činnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia