Pozri sa, kvôli ktorým podnikom sa oplatí navštíviť Košice.
Po čase sme sa opäť vrátili do Košíc, aby sme skontrolovali tunajšiu gastronómiu. Od našej poslednej návštevy totiž pribudli nové prevádzky, takže sme mali hneď niekoľko dôvodov na návštevu metropoly východu. V spolupráci s Woltom sa Deniska a Čoje vybrali ochutnať, čo ponúkajú rôzne košické reštaurácie aj kaviarne.
Nechýbalo poriadne veľa mäsa, nejaký ten hamburger či ramen a ráno sa nedalo začať inak ako dobrou kávou. Deniska a Čoje toho stihli za dva dni naozaj veľa – prvou zastávkou bolo Bakoš Bistro, kde si vychutnali tradičnú slovenskú kuchyňu v podobe milovanej a nenávidenej tarhone s líčkami.
Rôzne slovenské variácie sa ochutnávali aj v reštaurácii Blue Bell, kde sa na stole objavil napríklad tatarák na langoši alebo slovenské tacos v lokši. Testovali sa však aj tunajšie hamburgery, ktoré si mohla táto dvojka vychutnať vďaka doručeniu z Woltu priamo v parku.
Nechýbali ani pochúťky z grilu v OhniskO Fire Dining & Brew Bar, kam sa nakoniec naša posádka musela vrátiť po pizzu s červíkmi. Ako im chutilo? Sleduj náš najnovší gastro vlog a nechaj sa inšpirovať.