Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2022, 11:44
Čas čítania 0:37
Ema Stanovská

Vražda v Malackách: Muž smrteľne postrelil ženu, potom si sám vzal život. Nechal list na rozlúčku

NEWS SAMOVRAŽDA SPRÁVY Z DOMOVA VRAŽDY
Uložiť Uložené

Podľa doposiaľ zistených informácií neznámy páchateľ vystrelil na poškodenú a spôsobil jej smrteľné zranenie, následkom ktorého na mieste podľahla

Policajti v Malackách začali počas včerajšieho dňa (5. júna) vyšetrovať tragédiu, ktorá si vyžiadala smrť dvoch osôb. V areáli nemenovanej firmy v Malackách našli telo muža a list na rozlúčku, ktorý ich doviedol k telu ženy, ktorá už tiež nevykazovala známky života.

V blízkosti tela 60-ročného muža policajti našli krátku strelnú zbraň. V rámci procesných úkonov našli aj list na rozlúčku, ktorý nebohý muž zanechal. Na základe informácií v liste policajti vykonali previerku v jednom z rodinných domov v Malackách.

Po vstupe do domou našli na zemi telo 50-ročnej ženy bez známok života. „Podľa doposiaľ zistených informácií neznámy páchateľ vystrelil na poškodenú, čím jej spôsobil smrteľné zranenie, následkom ktorého na mieste podľahla,“ uvádza sa v stanovisku polície.

Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. „Možný súvis medzi týmito dvoma udalosťami je predmetom vyšetrovania. Bližšie informácie poskytneme, keď to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní,“ uzavrela polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia