Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2022, 13:52
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

Separ a Majk Spirit nahrali počas prípravy na boxerský zápas spoločnú skladbu. Počúvaj ich poctu všetkým bojovníkom

Separ a Majk Spirit nahrali počas prípravy na boxerský zápas spoločnú skladbu. Počúvaj ich poctu všetkým bojovníkom
Zdroj: TASR/Pavol Zachar
HUDBA MAJK SPIRIT SEPAR
Uložiť Uložené

Počas náročnej prípravy na očakávaný boxerský zápas nahrali Majk Spirit a Separ spoločnú skladbu. Vydali ju deň po dueli.

Majk Spirit a Separ počas prípravy na boxerský duel nahrali spoločnú skladbu. „Počas prípravy som nahovoril Separa na spoločný song inšpirovaný touto našou výzvou. Zároveň je to naša pocta všetkým real fighterom,“ napísal k skladbe víťaz zápasu Speezy. Novinka s názvom Beast Mode je dostupná na streamovacích službách, hudobnú produkciu k nej doplnil dvorný producent H16 Grimaso. 

Včerajší ostro sledovaný zápas predčasne ukončil Separ v polovici, pretože mal zlomený nos a nemohol pokračovať. Diváci boli svedkami tvrdého duelu a mnohých presných úderov na obidvoch stranách, Majk Spirit však trafil Separov opakovane zlomený nos.

Separ po zápase napísal, že aj keď bolo jeho zranenie z tréningu veľmi vážne, rozhodol sa do ringu nastúpiť, pretože nechcel vzbudiť pocit, že má strach. Zverejnil aj zdravotnú dokumentáciu z mája, z ktorej vyplýva, že mu nos ošetrovali. Športovo svojmu súperovi pogratuloval k víťazstvu a ocenil, ako bol pripravený. 

Domov
Zdieľať
Diskusia