Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. mája 2022, 15:06
Čas čítania 0:56
Daniel Mikolášik TASR

Johnny Depp prekvapil fanúšikov: niekoľko hodín po súde vystúpil na pódiu. Zaspieval pieseň od Johna Lennona

OSOBNOSTI JOHNNY DEPP JOHNNY DEPP VS. AMBER HEARD SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Herec zaspieval a zahral na gitare po boku Jeffa Becka v rámci jeho európskeho turné v Británii.

Hollywoodsky herec Johnny Depp prekvapil fanúšikov. Uprostred celosvetovo sledovaného súdneho procesu s jeho bývalou manželkou Amber Heard sa v nedeľu večer nečakane objavil na pódiu v anglickom Sheffielde, informuje BBC.

Na koncerte v aréne Sheffield City Hall sa objavil len dva dni po tom, ako sa v americkom štáte Virgínia konalo záverečné predkladanie dôkazov v šesťtýždňovom súdnom procese. Porota v tomto mnohomiliónovom procese o urážku na cti začala v piatok zvažovať finálny verdikt.


Len o 48 hodín neskôr sa 58-ročný Depp predstavil publiku v aréne Sheffield City Hall, kde si zaspieval a zahral na gitare s Jeffom Beckom v rámci jeho európskeho turné. Hviezda strieborného plátna s Beckom spoločne zahrala pieseň Isolation od Johna Lennona, ktorú dvojica vydala v roku 2020.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Sheffield City Hall (@sheffieldcityhall)


Johnny Depp je okrem herectva známy aj ako gitarista „superskupiny“ Hollywood Vampires, ktorú v roku 2012 založil so spevákom Aliceom Cooperom a gitaristom Joeom Perrym (jeden zo zakladajúcich členov známej hardrockovej skupiny Aerosmith).


Názov tejto formácie je odvodený od bývalého nočného klubu, ktorý Cooper založil v 70. rokoch a spájal sa s Johnom Lennonom a Ringom Starrom z The Beatles, s Keithom Moonom z The Who alebo s Harrym Nilssonom.


Jeff Beck je podľa BBC považovaný za britskú gitarovú legendu. Preslávil sa v 60. rokoch s kapelou The Yardbirds, spolupracoval s Davidom Bowiem, Mickom Jaggerom alebo Steviem Wonderom. Je držiteľom šiestich cien Grammy.

Anketa:
Zaujal ťa Johnny Depp ako muzikant?
Je skvelý
Ako herec je lepší
Nič moc
Je skvelý
54 %
147 Hlasov
Ako herec je lepší
38 %
105 Hlasov
Nič moc
8 %
22 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia