Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2022, 11:15
Čas čítania 1:07
Richard Balog

Nová kolekcia Balenciaga je v znamení latexu, obrovských topánok a športových súprav s logom Adidas Originals

Nová kolekcia Balenciaga je v znamení latexu, obrovských topánok a športových súprav s logom Adidas Originals
Zdroj: Balenciaga
MÓDA ADIDAS BALENCIAGA
Uložiť Uložené

Demna Gvasalia predstavil unisexovú kolekciu Resort 2023 v priestoroch newyorskej burzy a medzi návštevníkmi nechýbali Kanye West alebo Pharrell Williams spoločne s rodinou.

Uniknuté informácie o spolupráci medzi módnym domom Balenciaga a značkou Adidas Originals boli, žiaľ, pravdivé a včera sme videli celé dielo. Demna Gvasalia predstavil novú kolekciu Resort 2023 v priestoroch newyorskej burzy a medzi prítomnými hosťami boli napríklad Kanye West alebo Pharrell Williams spoločne s rodinou. 

Obaja prišli oblečení v nových modeloch spod rúk gruzínskeho návrhára, pričom West mal na nohách obrovské kožené topánky a Williams skúsil siluetu tenisiek Triple S s tromi prúžkami. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by adidas Originals (@adidasoriginals)

Odporúčané
Sú to kostýmy z filmu Duna alebo nová kolekcia od Louis Vuitton? Takto vyzerá móda z budúcnosti Sú to kostýmy z filmu Duna alebo nová kolekcia od Louis Vuitton? Takto vyzerá móda z budúcnosti 18. mája 2022, 18:30

Prvá prehliadka módneho domu Balenciaga v New Yorku bola v znamení nadrozmerných strihov, latexových masiek, obrovských topánok a športových súprav zo spolupráce s Adidas Originals. Išlo o esenciu Gvasaliovej tvorby z posledných sezón a prítomní hostia nestíhali sledovať všetky extravagantné návrhy na móle medzi stovkami obrazoviek s aktuálnymi hodnotami akcií. 

Najviac pozornosti si získali práve modely športových súprav, futbalových dresov, tričiek, nadrozmerných mikín, tenisiek a doplnkov v retroštýle s logom značky Adidas a nápisom Balenciaga.

Všetky produkty sú dostupné v online obchode módneho domu do 29. mája a potom ich nájdeš len v ponuke resellerov. Ceny za jednotlivé kúsky sa pohybujú od 150 eur za jeden pár bavlnených ponožiek až po 4 200 eur v prípade koženej bundy s kapucňou. 

Nižšie nájdeš 27-minútový záznam z prehliadky a v komentároch sa môžeš podeliť o svoj názor na túto bizarnú kolekciu a spoluprácu s nádychom východoeurópskej kultúry. 



Mohlo by ťa zaujímať:
– Herpes má viac ako polovica ľudí na svete, tak prečo sa o ňom hanbíme hovoriť? Takto sa žije s bežnou infekciou, prenáša ju aj sex
10 najlepších postapokalyptických filmov
Johnny Depp sa údajne správal agresívne, kruto a zlomyseľne či ako mizogýn, tvrdia noví svedkovia v ostro sledovanom procese
Domov
Zdieľať
Diskusia