Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. marca 2022, 12:36
Čas čítania 0:30
Richard Balog

Možná spolupráca značiek Adidas a Balenciaga vyzerá horšie, ako sme predpokladali

Možná spolupráca značiek Adidas a Balenciaga vyzerá horšie, ako sme predpokladali
Zdroj: Highsnobiety/Adidas/Balenciaga
MÓDA ADIDAS BALENCIAGA
Uložiť Uložené

Zatiaľ ide len o uniknuté zábery zo sociálnych sietí, ale model tenisiek Triple S nikdy nevyzeral horšie.

Bloger Apollo Luo na svojom Instagrame zverejnil prvé zábery siluety tenisiek Triple S s tromi prúžkami a logom línie Originals na päte. 

Tenisky sú už na prvý pohľad neoriginálne, nudné a škaredé. Návrhári sa s ich vzhľadom nevyhrali, ale len prilepili poznávacie znaky oboch firiem na biely podklad. A to je málo na spoluprácu týchto rozmerov. 

V prípade, že ide o pravdivú informáciu, išlo by o druhú spoluprácu medzi módnym domom, ktorý vlastní konzorcium Kering, a značkou Adidas v krátkom čase. Vedenie značky Gucci predstavilo modely tenisiek, oblečenia aj doplnkov v športovom duchu počas Milánskeho týždňa módy. 

Podľa informácií portálu Highsnobiety aj to môže byť dôkaz spolupráce. 

Takto vyzerajú najškaredšie tenisky, aké sme videli tento rok. Nepochybujeme o tom, že ak budú v predaji, uvidíme ich aj na slovenských influencerkách.

Adidas x Balenciaga
Zdroj: Highsnobiety/Adidas/Balenciaga
Odporúčané
Balenciaga pokračuje v spolupráci so značkou Crocs™. Najnovšie predáva gumené sandále na platforme za 450 eur Balenciaga pokračuje v spolupráci so značkou Crocs™. Najnovšie predáva gumené sandále na platforme za 450 eur 15. marca 2022, 21:13
Domov
Zdieľať
Diskusia