Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2022, 17:24
Čas čítania 0:41
Jana Chovancová

Zoznamovaciu aplikáciu pre majiteľov NFT znudenej opice nezrušili pre nedostatok žien. Celé to bol žart

Zoznamovaciu aplikáciu pre majiteľov NFT znudenej opice nezrušili pre nedostatok žien. Celé to bol žart
Zdroj: Unsplash/PiggyBank/volně k užití
NEWS NFT ONLINE ZOZNAMKY
Uložiť Uložené

Aplikáciu pre majiteľov NFT Bored Ape Yacht Club zrušili, pretože sa im nepodarilo získať dostatok žien pri registrácii. NOT.

Na sociálnej sieti Twitter sa šíri príspevok o tom, že zoznamovacia aplikácia pre majiteľov NFT Bored Ape Yacht Club bola zrušená. Mnohé médiá a ľudia na sociálnych sieťach tvrdili, že je to preto, lebo sa im nepodarilo získať dostatok žien pri registrácii, upozornil Buzzfeed.

Správa vyznievala uveriteľne a vtipne, keďže poukazovala na to, čo si mnohí ľudia myslia o majiteľoch NFT – že je to zábava pre osamelých mužov. Správa o tom, že do zoznamky pre majiteľov NFT sa neprihlásilo dosť žien, a tak ju museli zrušiť, sa, pochopiteľne, rýchlo šírila. Nebola to však pravda. 

Aplikácia nikdy neexistovala, údajne bola len „v príprave“. Ohlásenie o jej zrušení prišlo v máji, niekoľko mesiacov po tom, čo sa objavili správy a ponuky na registráciu. Podľa informácií Buzzfeedu však od začiatku šlo len o vtip.  

Domov
Zdieľať
Diskusia