Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2022, 11:22
Čas čítania 0:54
Martin Adam Pavlík

Martin Fehérváry posilní slovenskú hokejovú reprezentáciu na majstrovstvách sveta vo Fínsku

Martin Fehérváry posilní slovenskú hokejovú reprezentáciu na majstrovstvách sveta vo Fínsku
Zdroj: TASR/František Iván
ŠPORT HOKEJ MARTIN FEHÉRVÁRY MS 2022 V HOKEJI NEWS SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zo zámoria príde cenná posila.

Ako píše Sportnet, obranca Martin Fehérváry posilní slovenskú hokejovú reprezentáciu na majstrovstvách sveta vo Fínsku. Keďže tím Washington Capitals vypadol z play-off NHL, úspešný slovenský hokejista sa môže pripojiť k tímu Craiga Ramsayho.

V noci z piatka na sobotu tím Washington Capitals prehral sériu s Floridou Panthers 2 : 4 na zápasy, a tak vypadol z bojov o Stanleyho pohár. Podľa informácií Sportnetu sa môže Fehérváry pripojiť k reprezentácii najskôr v pondelok.

V sobotu ráno prišli informácie o tom, že Fehérváry by mohol priletieť zo zámoria do Fínska, nič však nebolo isté. Až PR manažér hokejového zväzu Peter Jánošík ozrejmil, že už sa netreba pýtať, či sa Martin Fehérváry pripojí k reprezentácii vo Fínsku, ale kedy a ktorý zápas stihne.



Dvadsaťdvaročný obranca bude druhým hráčom z NHL. Náš tím už v Helsinkách reprezentuje Tomáš Tatar z New Jersey Devils. Sportnet pripomína, že Fehérváry sa doteraz predstavil na dvoch seniorských šampionátoch (2018, 2019) a bol aj lídrom hokejovej dvadsiatky na mládežníckych MS. Úspešne ukončil aj základnú časť vo Washingtone. Stihol streliť 8 gólov, pri ďalších 9 asistoval.

Domov
Zdieľať
Diskusia