Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
3. marca 2019, 17:25
Čas čítania 10:59
Dominik Vetrák

20 najlepších seriálov od Netflixu

20 najlepších seriálov od Netflixu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NAJLEPŠIE SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Netflix nezastaví nik. Za svoju krátku dobu streamovania a produkovania originálnych seriálov už stihol priniesť mnohé skvosty.

Na Netflixe každoročne pribúdajú desiatky až stovky seriálov. Je nemožné orientovať sa v nich všetkých, a preto sme dali dokopy 20 tých najlepších. Nejde ale o 20 najlepších seriálov na Netflixe, ale od Netflixu.

Projekty, ktoré produkovali oni sami a zastrešovali ich výrobu, už totiž ostanú v katalógu streamingovej platformy navždy. Avšak, seriály ako Peaky Blinders, Archer či Rick & Morty vyrábajú iné televízne stanice, pričom z Netflixu môže kedykoľvek odísť.

Vyberali sme tak výhradne z ich vlastnej produkcie. Vynechali sme pár dielne minisérie ako When They See Us, zatiaľ čo dlhšie minisérie pripomínajúce jednosériové seriály ako The Queen’s Gambit sa do výberu dosť mohli (narozdiel od anime seriálom, ktorým sme venovali samostatný článok tu).

Vytvoriť rebríček sme si ale netrúfali, takže ide skôr o zoznam. V podstate je to ale jedno. Chybu neurobíš ani pri jednom z týchto počinov. Väčšinu si pravdepodobne zamiluješ. 

Odporúčané
10 najlepších seriálov na Netflixe budeš v domácej karanténe hltať jeden po druhom 10 najlepších seriálov na Netflixe budeš v domácej karanténe hltať jeden po druhom 15. marca 2020, 11:41

1. Cobra Kai

Pokračovanie kultového Karate Kid začalo ako seriál na Youtube Red. Služba však skončila a Cobru Kai odkúpil Netflix, ktorý vytváral ďalšie série. A tie sa nanajvýš podarili. Prekvapilo nás, ako dobre sa dá podobný seriál natočiť. Nevadí, že jeho príbeh a postavy sú naivné a žijú v „rozprávke“. Dokonalo to sedí na štýl sveta Karate Kid.

V centre príbehu sú stále Johnny Lawrence a Daniel LaRusso, pričom ich hrajú rovnakí herci ako pred 35 rokmi. Tentoraz sa okrem rivality medzi sebou musia starať aj o mladíkov, ktorí po nich v ringu prebrali štafetu.

Nielenže si zamiluješ postavy a nebudeš sa vedieť dočkať, čo sa stane v ďalšom diele, užiješ si aj skvelé choreografie súbojov a pár ozaj podarených epizód, keď prepuknú súboje desiatich a viacerých vycvičených karate tínedžerov. Neverili sme, že oživenie Karate Kid s rovnakými postavami môže v súčasnosti fungovať, no výnimka potvrdzuje pravidlo, a teda, že niektoré oživenia slávnych značiek vyjdú na jednotku.  

2. Glow

Budeme hovoriť asi za všetkých, keď povieme, že Glow vyzeral na prvý pohľad ako nenápadná, jemne nadpriemerná komédia, akých tu bolo už niekoľko desiatok. Nie je to však pravda. Skvelý dobový návrat do neónových 80. rokov nám ukázal, ako asi vzniká ženská wrestlingová federácia a že sme sa pritom veľmi dobre pobavili, asi netreba zdôrazňovať.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy Čo pozerať cez víkend? Príbeh chlapíka s 23 osobnosťami, neslušný návrh miliardára aj bizarné skutočné príbehy 13. apríla 2024, 8:00

Prostredníctvom prvej série sa zoznámime so všetkými dôležitými postavami a v tej druhej nám tvorcovia suverénne servírujú emotívne momenty, ktoré ľahko nachádzajú svoj cieľ. Bohužiaľ, Netflix seriál ukončil pred vzniknutím poslednej série, ktorá mala skvelo rozbehnutý príbeh ukončiť. Tie predošlé diely ale stoja za to. 

 

3. After Life

V centre diania je Tony (Ricky Gervais), ktorý nedávno prišiel o svoju milovanú manželku. Tá zomrela na rakovinu a Tonymu sa zrútil celý svet. Bol na nej závislý a po jej smrti sa z neho stal nepríjemný, osamotený a zničený človek. Tvrdí, že nemá prečo žiť a takmer spáchal samovraždu, no v priebehu seriálu zisťuje to, čo má byť divákovi jasné od začiatku. Chce žiť, chce pomáhať ľuďom a chce sa cítiť potrebný. 

After Life je dramédia. Počas každej epizódy sa zasmeješ alebo aspoň pousmeješ, no a inokedy budeš zase ľutovať Tonyho a jeho smutný život. Tony sa riadi pravidlom, že je k ľuďom úprimný, aj keď by to znamenalo, že si ich pohnevá. Hocikomu vynadá a nechodí okolo horúcej kaše. Ak by ho to prestalo baviť, jednoducho sa zabije. Okrem množstva humoru si užiješ aj pár skvelých príbehových momentov, no v prvom rade je to predsa len o Gervaisovi a jeho štýle vtipov. 

4. Love, Death & Robots

Režisér Deadpoola Tim Miller a David Fincher vytvorili pre Netflix antologický seriál v animovanom formáte. Každý diel je o niečom inom a rozpráva vlastný príbeh. Vonku sú zatiaľ 2 série s viac ako 20 epizódami, z ktorých každá disponuje jedinečným vizuálnym a animovaným štýlom. Niektoré sú emotívne, iné zase akčné, ďalšie zase dokážu vytvoriť úsmev na tvári a iné ti vyrazia dych svojou prepracovanou animáciou a veľkolepými scénami.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Provokatívna oscarová komédia s Emmou Stone, Breakfast at Tiffany’s aj drsná kriminálka o rasizme Čo pozerať cez víkend? Provokatívna oscarová komédia s Emmou Stone, Breakfast at Tiffany’s aj drsná kriminálka o rasizme 6. apríla 2024, 10:00

Niektorí filmári zase využili možnosť natočiť krátky, no originálny príbeh, nad ktorým budeš ešte dlho rozmýšľať. V rámci 2 sérii objavíš hneď niekoľko úžasných kraťasov, po ktorých skončení si budeš priať, aby z nich vznikli celovečerné, animované filmy. Je pravda, že 2. séria je o čosi slabšia ako tá prvá, no stále ide o kvalitné dielo. 

5. Zaklínač

Henry Cavill bol veľký fanúšik kníh a hier zo sveta Zaklínača. Keď sa dopočul, že Netflix pripravuje seriál, urobil všetko pre to, aby získal hlavnú rolu Geralta, zaklínača z Rivie. želanie sa mu aj splnilo a my sme sa dočkali celkom príjemného fantasy. Bohužiaľ, občas bolo cítiť, že tvorcovia, či už z radov scenáristov, režisérov alebo tých, ktorí vyrábali vizuálne triky, neboli práve hollywoodskou špičkou. 

Avšak, knižný materiál ponúka bohatý a kvalitný obsah v skvelom, aj keď depresívnom a temnom fantasy svete. Mágovia, zabijaci príšer, upíri, politické intrigy, draci... Zaklínač to má všetko a ešte oveľa viac. Aj vďaka tomu šlo o zábavnú jazdu, ktorú si zrejme užila väčšina fanúšikov tohto poľského príbehu. 

6. Suburra

Dva roky po výbornom talianskom krimi Suburra sme sa na Netflixe dočkali aj seriálového prequelu, za ktorým stojí časť tvorcov pôvodného filmu. Príbeh je teda zasadený pred udalosti snímky a sústredí sa na boj rôznych zločineckých organizácií o územie neďaleko Ríma (aj keď by sa dalo povedať, že seriál je akýmsi alternatívnym spracovaním filmu).

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v apríli 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v apríli 2024 3. apríla 2024, 9:30

V spore sú však namočení aj politici či dokonca Vatikán. A podobne ako v prípade filmu, aj v seriáli sme sa dočkali skvelých postáv, emócií a podmanivej, temnej atmosféry. V deji sa udeje dostatočne veľa zvratov, no poteší aj budovanie vzťahov medzi postavami, ktoré sa od seba už asi ani viac odlišovať nemôžu. Celé to vyvrcholí vo fantastickej finálnej sérii. Niektoré príbehy jednoducho nekončia tak, ako sme si predstavovali.

7. Sense8

Režisérky Matrixu sa po ambicióznom Cloud Atlas vrhli na podobne náročný projekt. Sense8 a hovorí o svete, v ktorom existujú skupiny duševne aj citovo prepojených jedincov. Tí dokážu komunikovať aj naprieč kontinentmi, pričom sa fyzicky vôbec nemusia stretnúť.

Tejto pecke navyše nechýba sympatické obsadenie, výborný príbeh a ani odvaha búrať hranice, takže ak si ju ešte nevidel, je najvyšší čas to napraviť. Seriál má len 2 série, po ktorch ho Netflix zrušil, keďže bol extrémne drahý na natočenie (vzhľadom na to, že postavy žili na rôznych častiach zemegule, sa natáčalo v takmer desiatke krajín).

Avšak, Netflix tvorcom dovolil príbeh uzatvoriť v emotívnej, bonusovej epizóde. Síce je bolestivo cítiť, že tvorcovia museli ignorovať niektoré dejové linky a všetko rýchlo uzatvoriť, no vzhľadom na okolnosti sa im to podarilo na výbornú. Sense8 si okamžite zamiluješ kvôli originálnym sci-fi nápadom, skvelým akčným scénam a sympatickým postavám. 

8. The Crown

Jeden z najdrahších seriálov od Netflixu ťa vtiahne do života anglickej šľachtickej rodiny a rozpovie ti príbeh princeznej Alžbety II., ktorá po otcovej smrti ako 25-ročná nastúpila na trón. Tvorcovia minuli na výrobu prvej série 100 miliónov dolárov a musíme uznať, že sa im táto investícia vyplatila.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Herecký debut Conora McGregora, desivá kriminálka o brutálnej vražde mladej ženy aj klasika so Seagalom Čo pozerať cez víkend? Herecký debut Conora McGregora, desivá kriminálka o brutálnej vražde mladej ženy aj klasika so Seagalom 30. marca 2024, 10:30

Dostaneš sa do zákulisia kráľovských komnát, za mreže Buckinghamského paláca či do vnútra Westminsterského opátstva. Ďalším lákadlom je herecké obsadenie na čele s očarujúcou Claire Foy, ktorá bravúrne stvárňuje kráľovnú Alžbetu.

Po 2 sériách prevzala žezlo Olivia Colman (The Favourite) a už budúci rok príbeh The Crown začne v ďalších 2 sériách uzatvárať Imelda Staunton (Umbridgeová z Harryho Pottera). Každé dve série sa totiž kompletne mení herecké obsadenie. Tvorcovia totiž postupujú v čase, a tak postavy vždy stvárňujú starší herci. Vôbec nevadí, ak ti kráľovská rodina nič nehovorí a nezaujímaš sa o ňu. Seriál je fenomenálnym dramatickým dielom s úžasnými kulisami, dobovou atmosférou a bravúrnymi hereckými výkonmi.

9. Daredevil a Punisher

Marvel na Netflixe oficiálne skončil, no nikdy nezabudneme, akú kvalitu tam priniesol. Teda v prípade Punishera a Daredevila. Oba seriály si držali vysoký štandard a hlavne Devil from Hell’s Kitchen ukázal, ako sa robia komiksové seriály. Vynikajúce herecké obsadenie, sympatické postavy a skvelí záporáci. To zdobilo hlavne príbeh Matta Murdocka. Spomenúť musíme aj vynikajúcu choreografiu súbojov a scény na jeden záber.

Na svoje si prídu ako fanúšikovia komiksov, tak kvalitnej seriálovej tvorby, ktorá sa dokáže držať pri zemi. Odporúčame vidieť oba seriály, no ak by sme si predsa len mali vybrať, tak Daredevil nám prirástol k srdcu najviac. Ide o jednu z najlepších marveláckych postáv privedených k životu cez seriál či film.


10. Stranger Things

Už po prvom traileri bolo zjavné, že Netflix plánuje vydať niečo zaujímavé. A aj keď nie veľmi originálne, musíme uznať, že pútavé a veľmi zábavné. Zamilovali sme si postavy, mysteriózny svet Upside Down aj postupné odhaľovanie deja a tajomstiev mestečka Hawkins. Fanúšikovia fantasy a sci-fi sa dočkajú množstva odkazov a easter eggov (vo väčšine prípadov fungujúcich), no dôjde aj na hororové prvky či akciu.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Oscarový Oppenheimer, Sydney Sweeney v poriadne netradičnej úlohe a sexy zvádzanie Jennifer Lawrence Čo pozerať cez víkend? Oscarový Oppenheimer, Sydney Sweeney v poriadne netradičnej úlohe a sexy zvádzanie Jennifer Lawrence 23. marca 2024, 9:00

Ťažko sa tomu verí, ale seriál beží už od roku 2016, takže v ňom aj pekne sledujeme, ako dospievajú detskí herci. Veľká škoda, že je medzi sériami taká veľká čakacia pauza. Aj keď kvalita v 3. sérii jemne poklesla, stále ide zrejme o najlepší fantasy seriál.


11. Narcos

Wagner Moura v životnej role. Nič podobné sa mu už zrejme ani nepodarí, no to nevadí. Pabla Escobara zahral úplne geniálne a my sme akurát smutní, že ho už na obrazovkách vôbec nevídame. Prvé tri série Narcos sa zamerali práve na Escobara, jeho lozenie na vrchol a následný tvrdý pád.

Exceluje réžia, vyrozprávanie príbehu, práca s postavami a hlavne herecké výkony. Tvorcovia natočili aj 3 ďalšie série o karteloch v Mexiku. A aj keď si držia svoju kvalitu, no bez Escobara to už zďaleka nie je ono.


12. Sex Education

Aj po 3 sériách ide o obrovský hit. Niet sa čomu čudovať. Tínedžerský seriál oplýva romantickými prvkami a prepracovanými témami priateľstva, predsudkov a nenávisti. Nehovoriac o tom, ako vtipne a zároveň náučne dokáže rozprávať o sexe a všetkom s ním spojenom.

Nesie so sebou aj pozitívne posolstvo a svoj dej zbytočne nenaťahuje. Každá séria má len 8 dielov a s vysokou pravdepodobnosťou ich všetky zhltneš behom pár dní. Seriál je jednoducho veľmi návykový a jeho postavy ťa donútia neprestajne naň pozerať. Dejová linka sa točí primárne okolo študentov strednej školy, ktorí objavujú sexuálny život. Spolužiaci Maeve a Otis im to uľahčujú, keď si nechávajú platiť za rady v sexuálnej poradni. Problém nastane, keď sa Otis zamiluje do Maeve.

 


13. House of Cards

Vlajková loď Netflixu, ktorému na začiatku veril len málokto. Prišiel však David Fincher, Kevin Spacey a doručili nezabudnuteľnú prvú sériu o ambicióznom kongresmanovi Frankovi Underwoodovi a jeho túžbe po moci. Neočakávané zvraty, odvážne rozhodnutia tvorcov a skvelé vedľajšie postavy nás sprevádzali premysleným a dobre vyrozprávaným dejom počas celých 5 sérii.

Odporúčané
Toto je 10 najlepších seriálov, ktoré vznikli podľa knižnej predlohy Toto je 10 najlepších seriálov, ktoré vznikli podľa knižnej predlohy 19. marca 2024, 15:00

Kvalita miestami zakymácala, no celkovo ide o výnimočný seriál z politického prostredia. A dostane aj diváka, ktorý sa o politiku vôbec nezaujíma. Veľká škoda toho Spaceyho škandálu. Z poslednej série ho vylúčili a dopadlo to úplne príšerne. 

14. The Queen’s Gambit

Anya Taylor-Joy sa po tejto minisérii stala absolútnym miláčikom divákov. Seriál zobrazuje hlavnú postavu Beth od čias prežitých v sirotinci, kde sa stala závislou od sedatív. Beth, ktorá je prenasledovaná osobnými démonmi, sa ľahko premení na zručného a očarujúceho vyvrheľa, ktorý je poháňaný aj kokteilom z omamných látok. Je odhodlaná prekonať tradičné hranice vo svete šachu, v ktorom dominujú muži.

Či sa jej to podarí už musíš zistiť sám pri sledovaní minisérie. My ti akurát môžeme zaručiť, že pri tom budeš v poriadnom napätí. Na Anyu Taylor-Joy sa pozerá úžasne zakaždým, keď stojí pred kamerou, no a v The Queen’s Gambit mala veľký priestor na to, aby naplno ukázala svoj talent. Priprav sa na vzrušujúce šachové turnaje, ale aj emotívne vzťahy medzi postavami. 


15. Mindhunter

A opäť raz ten ten David Fincher. Tentoraz sa ale aj viac venoval réžii a vznikol z toho kriminálny doku-seriál, z ktorého nás miestami až mrazilo (záverečná scéna prvej série teda stála za to, čo povieš?).

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Portrét českej pornoherečky, desivá výpoveď o zneužívaní v cirkvi aj príbeh 40-ročného panica Čo pozerať cez víkend? Portrét českej pornoherečky, desivá výpoveď o zneužívaní v cirkvi aj príbeh 40-ročného panica 16. marca 2024, 10:00

Fincher nám predstavil dvoch agentov FBI vedúcich rozhovory s psychopatmi a sociopatmi či vrahmi, z čoho chceli dať dokopy materiál pre budúce generácie vyšetrovateľov. Ich práca sa im však postupne začína dostávať do mozgu viac a viac. Seriál stojí na skvelých hercoch, vycibrenej réžii a výbere zločincov, ktorí majú stále čo povedať. Momentálne sú vonku 2 série, pričom tej 3. sa nikdy nemusíme dočkať.


16. BoJack Horseman

Ak nečítaš Refresher dva týždne, dobre vieš, že v redakcii milujeme BoJacka. Milujeme veľa animovaných seriálov, no BoJack sa s nimi asi ani nedá porovnávať. Jednak kvôli témam, akými sa zaoberá, jednak kvôli svojej podstate ako takej. Sledujeme tu vyhasnutú hereckú hviezdu, koňa BoJacka, ktorý plánuje zvyšok svojho života prechľastať.

Nájdu sa však ľudia, ktorí to chcú zmeniť. BoJack je však toxický a ľudia okolo neho začnú prežívať obrovské životné útrapy. Dráma, po ktorej pozretí neraz ostaneš čumieť na monitor/telku s množstvom depresívnych myšlienok ťa však dokáže aj náramne pobaviť. Či už sú to rôzne popkultúrne narážky, easter eggy alebo gagy spojené s faktom, že personifikované zvieratá hrajú rovnako ako ľudia hlavné roly.


17. Castlevania

Na rade je ďalší animák. Castlevania nám všetkým vyrazila dych. Dokopy 4 série ukázali krvavú akciu a nemilosrdný fantasy svet plný krutosti. Pobavili nás aj postavy na čele s Trevorom Belmontom, posledným žijúcim zo svojho rodu loviacich upírov. Užili sme si ale aj drsnú akciu a nápadité scény.

Odporúčané
Pornohviezda Rocco Siffredi mal byť pôvodne kňaz. Svoj 24-centimetrový penis nazýval diablom, „zničil“ ním vraj tisíce herečiek Pornohviezda Rocco Siffredi mal byť pôvodne kňaz. Svoj 24-centimetrový penis nazýval diablom, „zničil“ ním vraj tisíce herečiek 9. marca 2024, 12:30

Ak máš rád vizuálne epické animované súboje, Castlevania ťa nesklame. Obzlvášť posledná séria je plná scén, z ktorých až mrazí. Veľmi rýchlo si obľúbiš aj skvelo napísané a zahrané postavy, či už ide o Trevora, Syphu, Alucarda alebo samotného Draculu. A prekvapivo sa sem-tam aj slušne pobavíš na vtipoch. V prvom rade je to ale o príšerách a ich lovcoch, ktorí ich efektne rozsekávajú na malé kúsky.


18. Kingdom

Juhokórejský zombie seriál sa stal obrovským prekvapením a okamžite sa zaradil ku klasikám zombie žánru. Postavy sa v ňom správajú inteligentne, zombie ponúkajú pár originálnych nápadov a pozoruhodná je aj akcia. Dej sa odohráva počas 17. storočia v Kórei, ktorá sa zotavuje z japonskej invázie. Nachádzame sa v období Joseon, keď sa princ Yi Chang (Ju Ji-hoon) pomaly pripravuje na nástup na trón.

Krajinu sužuje hladomor, choroby, sociálna nerovnosť a k tomu sa ešte pridajú nemŕtvi. Prvá epizóda má síce slabší rozbeh, no dej a postavy sa následne posunú výrazným smerom. Ty sa pristihneš pri tom, že hltáš jednu epizódu za druhou. Dobové a teritoriálne zasadenie dáva seriálu možnosť rozpovedať netradičný zombie príbeh. Daj mu určite šancu. My sme neoľutovali a seriál radíme k tomu najlepšiemu, čo v žánri zombie vôbec existuje.


19. Ozark

Ozark sa zameriava na Martyho Byrdea (Jason Bateman), finančného poradcu z Chicaga, ktorý žije zdanlivo pokojným a nenápadným rodinným životom. Tajne však perie peniaze pre jeden z najväčších mexických kartelov. Jedného dňa sa všetko z pokazí a on musí odísť so svojou rodinou do mestečka Ozarks. Tam musia pre mafiánov zarobiť a vyprať desiatky miliónov dolárov.

Odporúčané
5 najlepších nových seriálov a filmov na Netflixe v marci 2024: sci-fi konkurencia Game of Thrones aj štýlová britská gangsterka 5 najlepších nových seriálov a filmov na Netflixe v marci 2024: sci-fi konkurencia Game of Thrones aj štýlová britská gangsterka 3. marca 2024, 13:10

Ozark je jedným z najlepších kriminálnych seriálov 21. storočia s množstvo zvratov a neočakávaných dejových udalostí. Tvorcovia na čele s Jasonom Batemanom seriál nechcú veľmi naťahovať, a tak je 4. séria poslednou. Tešiť sa môžeš na poriadne napínavú a dramatickú atmosféru, nejaké tie mŕtve telá, intrigy, mafiánske prostredie a fantastických hercov. 


20. Master of None

Master of None je dielom komika a herca Aziza Ansariho (Parks and Recreation). Ansari ako režisér, scenárista a herec v hlavnej úlohe obohatil seriál zaujímavou zmesou. Sarkazmus sa mieša so satirou, smútok s úprimným šťastím. V seriáli si zahral neúspešného herca Deva indickeého pôvodu, ktorý sa pretĺka životom v New Yorku. 

Približne polhodinové epizódy ubehnú neuveriteľne rýchlo. Za to môže najmä podmanivý príbeh doplnený o ľudsky humorné situácie inšpirované udalosťami, ktoré sa Azizovi stali v skutočnom živote. Master of None sa ti vďaka svojej autenticite dostane pod kožu. 

Bonus: Money Heist (La Casa de Papel)

Španielsky seriál mal v tamojšej nízku sledovanosť, a to ho po 2 sériách ukončili. Odkúpil ho Netflix, bez reklamy ho uviedol na svojej streamovacej platforme a následne sa z neho stal globálny hit a jeden z najsledovanejších seriálov celého Netflixu. 

Dej sleduje partiu ozbrojených lúpežníkov, ktorí sa pod taktovkou geniálneho Professora rozhodnú vykradnúť národnú španielsku mincovňu. Každý z nich má prezývku podľa vybranej svetovej metropoly a ty ani neuveríš tomu, ako rýchlo im začneš fandiť. Bohužiaľ, seriál si nedokáže držať kvalitu.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v marci 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v marci 2024 1. marca 2024, 12:30

Výborné série striedajú tie otrasné, no seriál nás stále baví a neustále sa tešíme na nové diely, takže sme sa ho rozhodli zaradiť do článku aspoň v bonusovej kategórii. Je vysoká šanca, že si ho zamiluješ, no občas si možno povieš, že objektívne by si občas zaslúžil poriadnu spŕšku kritiky.


Nezmestili sa: Dragon Prince, Russian Doll, Making a Murderer, Orange is the New Black, The Last Kingdom, American Vandal, The End of the Fucking World, Umbrella Academy, Dead to Me, Squid Game, Bridgerton, Dark, F is for Family, Atypical, Bloodline, Disenchantment, Grace and Frankie, The OA, On my Block a mnohé ďalšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia