Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2022, 10:31
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Mafia 4 je vraj vo výrobe. Príbeh by mohol zobrazovať dej pred udalosťami prvých dvoch hier

Mafia 4 je vraj vo výrobe. Príbeh by mohol zobrazovať dej pred udalosťami prvých dvoch hier
Zdroj: 2K Czech/Take-Two
TECH MAFIA 4
Uložiť Uložené

Zahraniční novinári prichádzajú s informáciou, že tvorcovia Mafie 3 pracujú na novej časti.

Herný magazín Kotaku prišiel s informáciou, že sa chystá Mafia 4. Podľa jeho zdrojov je len v začiatočnej fáze vývoja, takže potrvá roky, kým ju vôbec uvidíme v hrateľnej podobe. Nevyjde teda skôr ako o 3 – 4 roky. Mnohých hráčov asi poteší, že nepôjde o pokračovanie nie príliš podarenej trojky, ale o prequel.

Pozrieme sa teda do minulosti. Štvrtá časť zrejme zachytí udalosti ešte pred prvou hrou, takže je možné, že uvidíme niektoré postavy z jednotky, ktoré budú o čosi mladšie. Sú to len špekulácie a štúdio Hangar 13 žiadne informácie nepotvrdilo.

Odporúčané
Kto je postava v potitulkovej scéne Doctora Strangea 2 a ako funguje mnohovesmír? Kto je postava v potitulkovej scéne Doctora Strangea 2 a ako funguje mnohovesmír? 6. mája 2022, 12:30

Nová Mafia má vzniknúť v Unreal Engine 5, takže tvorcovia nebudú využívať vývojárske nástroje svojho „engine“, v ktorom vytvorili Mafiu 3 a remake Mafie 1. S touto informáciou zároveň prišlo oznámenie, že šéf štúdia Haden Blackman končí na svojej pozícii, rovnako ako prevádzkový riaditeľ Matthew Urban.

Novým šéfom štúdia sa údajne stane Nick Baynes, ktorý vedie britskú pobočku štúdia. Štúdio Hangar 13 je zložené zo štyroch pobočiek. Prvé dve sú v Brne a Prahe (bývalé 2K Czech), tretia v Brightone a štvrtá v Kalifornii.

Mafia 2
Zdroj: 2K Czech/Take-Two
Domov
Zdieľať
Diskusia